Αποκαλύψεις για πρώην αστυνομικίνα και τσιρλίντερ

24.02.2012
Όλοι έχουμε σκελετούς στην ντουλάπα μας... αρκεί να μην είναι δίμετρη κοκκινομάλα Playmate! Tέτοιο μυστικό να μην θέλει ο σταρ του αμερικάνικου μπέιζμπολ Ίβαν Μίτσελ Λονγκόρια (Evan Michael Longoria) να αποκαλυφθεί ... δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Ο Λονγκόρια λοιπόν μετά βδελυγμίας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει δεσμό με την κοκκινομάλλα Αμερικανίδα καλλονή και Playmate του 2010, Τζέιμι Έντμονσον (Jaime Edmondson). Τι εξομολόγηση ήταν και αυτή! Και καθώς ο Ίβαν παραδέχτηκε το ντροπιαστικό αυτό παράπτωμά του, κάθε άντρας στον πλανήτη θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του ή τουλάχιστον να βάλει ένα χεράκι σε αυτή την κοπιαστική εργασία. Όταν ρωτήθηκε αν συνειδητοποιεί πόσο τυχερός είναι που βγαίνει με την Μις Ιανουάριος 2010 εκείνος απάντησε «Δεν τη βλέπω με αυτόν τον τρόπο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένη για τον κόσμο των σπορ». Ώπα Ίβαν, δεν είμαστε ειλικρινείς Ίβαν!.... Μιλάμε για μια από τις πιο όμορφες Playmate, με πτυχίο στο Εγκληματολογικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, τσιρλίντερ των Miami Dolphins και πρώην αστυνομικίνα... Και έχει και μουσική παιδεία... Η Τζέιμι εμφανίζεται πανέμορφη και στο βίντεο του Τρέισι Άντκινς (Trace Adkins), «This Ain’t No Love Song».

Όλοι έχουμε σκελετούς στην ντουλάπα μας... αλλά τέτοιο μυστικό να μην θέλει ο σταρ του αμερικάνικου μπέιζμπολ Ίβαν Μίτσελ Λονγκόρια (Evan Michael Longoria) να αποκαλυφθεί ... δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Ο Λονγκόρια λοιπόν μετά βδελυγμίας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει δεσμό με την κοκκινομάλλα Αμερικανίδα καλλονή και Playboy Playmate του 2010, Τζέιμι Έντμονσον (Jaime Edmondson). Τι εξομολόγηση ήταν και αυτή! Και καθώς ο Ίβαν παραδέχτηκε το ντροπιαστικό αυτό παράπτωμά του, κάθε άντρας στον πλανήτη θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του ή τουλάχιστον να βάλει ένα χεράκι σε αυτή την κοπιαστική εργασία.

Όταν ρωτήθηκε αν συνειδητοποιεί πόσο τυχερός είναι που βγαίνει με την Μις Ιανουάριος 2010 εκείνος απάντησε «Δεν τη βλέπω με αυτόν τον τρόπο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένη για τον κόσμο των σπορ». Ώπα Ίβαν, δεν είμαστε ειλικρινείς Ίβαν!.... Μιλάμε για μια από τις πιο όμορφες Playmate, με πτυχίο στο Εγκληματολογικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, τσιρλίντερ των Miami Dolphins και πρώην αστυνομικίνα... Και έχει και μουσική παιδεία... Η Τζέιμι εμφανίζεται πανέμορφη και στο βίντεο του Τρέισι Άντκινς (Trace Adkins), «This Ain’t No Love Song».