Προκάλεσε πραγματικό σεισμό στο... πάρτι

28.02.2012
Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν στο διάσημο party του «Vanity Fair», αυτού που ακολουθεί την απονομή των βραβείων Oscar. Με ένα σούπερ σέξι φόρεμα, η εκθαμβωτική Ιρίνα δεν άφησε πολλά στη φαντασία μας, καθώς όλη της η πλάτη και περισσότερο από το μισό στήθος της είναι ακάλυπτα! Σας θυμίζουμε πως η Ιρίνα Σάικ συγκαταλέγεται στα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, γι΄αυτό και κάθε της εμφάνιση προκαλεί πραγματικό σεισμό! Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1986 σ΄ ένα χωρίο της Ρωσίας. Το ταλέντο της ανακάλυψε ένας ατζέντης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Μόσχα. Γρήγορα έγινε διάσημη ανά τη Ρωσία και πολλές εταιρείες, όπως η Lacoste και η Intimissimi, την επέλεξαν ως κεντρικό τους πρόσωπο. Είναι περιττό βέβαια να απαριθμήσουμε τα δεκάδες εξώφυλλα που έχει κάνει…

Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν στο διάσημο party του «Vanity Fair», αυτού που ακολουθεί την απονομή των βραβείων Oscar.

Με ένα σούπερ σέξι φόρεμα, η εκθαμβωτική Ιρίνα δεν άφησε πολλά στη φαντασία μας, καθώς όλη της η πλάτη και περισσότερο από το μισό στήθος της είναι ακάλυπτα!

Σας θυμίζουμε πως η Ιρίνα Σάικ συγκαταλέγεται στα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, γι΄αυτό και κάθε της εμφάνιση προκαλεί πραγματικό σεισμό!
Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1986 σ΄ ένα χωρίο της Ρωσίας. Το ταλέντο της ανακάλυψε ένας ατζέντης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Μόσχα. Γρήγορα έγινε διάσημη ανά τη Ρωσία και πολλές εταιρείες, όπως η Lacoste και η Intimissimi, την επέλεξαν ως κεντρικό τους πρόσωπο. Είναι περιττό βέβαια να απαριθμήσουμε τα δεκάδες εξώφυλλα που έχει κάνει…