Είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο!

28.02.2012
Είναι 32 ετών, έρχεται από τη Βραζιλία, μένει στο Τέξας, και έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και επίπονα ρεκόρ στον κόσμο. Η Σέιλα Χέρσεϊ (Sheyla Hershey) έχει τα μεγαλύτερα στήθη με ενθέματα σιλικόνης στον πλανήτη. Με μέγεθος στήθους 38KKK και 22 επεμβάσεις για να φτάσει στο επιθυμητό νούμερο-ρεκόρ, η Σέιλα δεν άργησε να εμφανιστεί και σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Στο «My Strange Addiction» μοιράστηκε με τους θεατές τη διεστραμμένη της επιθυμία για μεγάλα στήθη από τα 19 της και την επίπονη διαδικασία των 22 και βάλε επεμβάσεων για να το κατορθώσει. Οι πλαστικοί χειρουργοί στις ΗΠΑ τής αρνήθηκαν απανωτές επεμβάσεις με κίνδυνο να «σκάσει» το στέρνο της, κι εκείνη αναγκάστηκε να πάει στη Βραζιλία και στο Μεξικό, όπου οι γιατροί είναι προφανώς ... ατρόμητοι. Υπάρχουν απλά πράγματα που η Σέιλα δεν μπορεί να κάνει όπως: να τρέξει, να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών της, να αγκαλιάσει την κόρη της και να κυκλοφορήσει στο δρόμο χωρίς να ακούσει τρελά σχόλια από τους άντρες περαστικούς. Θυσιάζει όμως τα πάντα, όπως λέει, για την ... ομορφιά!!! Το διαταραγμένο προφίλ της έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στην αμερικανική τηλεόραση, ακόμα και από το National Geographic σε σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Taboo». Τον Φεβρουάριο του 2011 η εμμονή της την έριξε σε ... κώμα μετά από υπερβολική δόση χαπιών, γεγονός που κάποιοι θεώρησαν απόπειρα αυτοκτονίας. Κατόπιν εκτεταμένης φλεγμονής η Σέιλα αναγκάστηκε να αφαιρέσει μέρος τους στήθους της, χάνοντας έτσι τον τίτλο παγκοσμίως, παραμένοντας όμως πρώτη και καλύτερη σε ενθέματα στήθους στη Βραζιλία. Χ.Τ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι 32 ετών, έρχεται από τη Βραζιλία, μένει στο Τέξας, και έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και επίπονα ρεκόρ στον κόσμο. Η Σέιλα Χέρσεϊ (Sheyla Hershey) έχει τα μεγαλύτερα στήθη με ενθέματα σιλικόνης στον πλανήτη. Με μέγεθος στήθους 38KKK και 22 επεμβάσεις για να φτάσει στο επιθυμητό νούμερο-ρεκόρ, η Σέιλα δεν άργησε να εμφανιστεί και σε τηλεοπτικό ριάλιτι.

Στο «My Strange Addiction» μοιράστηκε με τους θεατές τη διεστραμμένη της επιθυμία για μεγάλα στήθη από τα 19 της και την επίπονη διαδικασία των 22 και βάλε επεμβάσεων για να το κατορθώσει. Οι πλαστικοί χειρουργοί στις ΗΠΑ τής αρνήθηκαν απανωτές επεμβάσεις με κίνδυνο να «σκάσει» το στέρνο της, κι εκείνη αναγκάστηκε να πάει στη Βραζιλία και στο Μεξικό, όπου οι γιατροί είναι προφανώς ... ατρόμητοι.

Υπάρχουν απλά πράγματα που η Σέιλα δεν μπορεί να κάνει όπως: να τρέξει, να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών της, να αγκαλιάσει την κόρη της και να κυκλοφορήσει στο δρόμο χωρίς να ακούσει τρελά σχόλια από τους άντρες περαστικούς. Θυσιάζει όμως τα πάντα, όπως λέει, για την ... ομορφιά!!!

Το διαταραγμένο προφίλ της έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στην αμερικανική τηλεόραση, ακόμα και από το National Geographic σε σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Taboo». Τον Φεβρουάριο του 2011 η εμμονή της την έριξε σε ... κώμα μετά από υπερβολική δόση χαπιών, γεγονός που κάποιοι θεώρησαν απόπειρα αυτοκτονίας. Κατόπιν εκτεταμένης φλεγμονής η Σέιλα αναγκάστηκε να αφαιρέσει μέρος τους στήθους της, χάνοντας έτσι τον τίτλο παγκοσμίως, παραμένοντας όμως πρώτη και καλύτερη σε ενθέματα στήθους στη Βραζιλία.

Χ.Τ.