Η "γριά" μοντέλα έχει το ζουμί

28.02.2012
Η νέα φωτογράφηση της ηθοποιού και πρώην μοντέλου, Στέφανι Σέιμουρ (Stephanie Seymour), στο V Magazine μας θύμισε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της σε παραλία με τον 20χρονο γιό της, τον οποίο οι περισσότεροι παρεξήγησαν ως δεσμό της, λόγω των σχεδόν ερωτικών εναγκαλισμών τους μέσα και έξω από το νερό. Η 43 ετών μανούλα Σέιμουρ βάζει τα γυαλιά σε κορίτσια 20 ετών στην τελευταία της φωτογράφηση με στρετς στολές κατάδυσης στο V πάντα με μερικές εικαστικές "επεμβασoύλες", αφού οι κοιλιακοί της μοιάζουν με έργο του... Πικάσο και όχι του Πιλάτες. Η πρώην συμβία του τραγουδιστή των Guns N Roses, Άξλ Ρόουζ (Axl Rose), θεωρείται κομμάτι άστατος χαρακτήρας στα ερωτικά της, ο χάρτης των οποίων αποτελείται από hard rock τραγουδιστές, κιθαρίστες και δισεκατομμυριούχους.

Η νέα φωτογράφηση της ηθοποιού και πρώην μοντέλου, Στέφανι Σέιμουρ (Stephanie Seymour), στο V Magazine μας θύμισε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της σε παραλία με τον 20χρονο γιό της, τον οποίο οι περισσότεροι παρεξήγησαν ως δεσμό της, λόγω των σχεδόν ερωτικών εναγκαλισμών τους μέσα και έξω από το νερό.

Η 43 ετών μανούλα Σέιμουρ βάζει τα γυαλιά σε κορίτσια 20 ετών στην τελευταία της φωτογράφηση με στρετς στολές κατάδυσης στο V πάντα με μερικές εικαστικές "επεμβασoύλες", αφού οι κοιλιακοί της μοιάζουν με έργο του... Πικάσο και όχι του Πιλάτες. Η πρώην συμβία του τραγουδιστή των Guns N Roses, Άξλ Ρόουζ (Axl Rose), θεωρείται κομμάτι άστατος χαρακτήρας στα ερωτικά της, ο χάρτης των οποίων αποτελείται από hard rock τραγουδιστές, κιθαρίστες και δισεκατομμυριούχους.