Τι έπαθε και φούσκωσε σαν μαξιλάρι η Λίντσεϊ Λόχαν;

29.02.2012
Στην τελευταία της γυμνή φωτογράφηση στο Playboy, η 25χρονη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) μάς φάνηκε πιο όμορφη από ποτέ. Μετά τη γυμνή φωτογράφησή της στο PlayBoy, η νεαρή στάρλετ έβγαλε τα ρούχα της και για το εξώφυλλο του περιοδικού Maxim Αυστραλίας. Σε τελευταία της φωτογραφία πάντως οι παπαράτσι την πέτυχαν εξαιρετικά πρησμένη, πιθανώς από τα μπότοξ, σε σημείο που δυσκλολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Ο έκλυτος βίος είναι σίγουρο ότι έχει αφήσει σημάδια και στο πρόσωπό της νεαρής ηθοποιού, αλλά το photoshop δεν μας αφήνει να το καταλάβουμε στις σελίδες των περιοδικών. Από ότι φαίνεται μετά την επέμβαση στο στήθος και στη μύτη της η Λόχαν το έριξε με μανία στις πλαστικές.

Στην τελευταία της γυμνή φωτογράφηση στο Playboy, η 25χρονη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) μάς φάνηκε πιο όμορφη από ποτέ. Μετά τη γυμνή φωτογράφησή της στο PlayBoy, η νεαρή στάρλετ έβγαλε τα ρούχα της και για το εξώφυλλο του περιοδικού Maxim Αυστραλίας. Σε τελευταία της φωτογραφία πάντως οι παπαράτσι την πέτυχαν εξαιρετικά πρησμένη, πιθανώς από τα μπότοξ, σε σημείο που δυσκλολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Ο έκλυτος βίος είναι σίγουρο ότι έχει αφήσει σημάδια και στο πρόσωπό της νεαρής ηθοποιού, αλλά το photoshop δεν μας αφήνει να το καταλάβουμε στις σελίδες των περιοδικών. Από ότι φαίνεται μετά την επέμβαση στο στήθος και στη μύτη της η Λόχαν το έριξε στις πλαστικές.