Ποιοι «φοράνε» το γυμνό πόδι της Αντζελίνα Τζολί

29.02.2012
Ο τρόπος που το αδυνατισμένο πόδι της Αντζελίνα Τζολί ξεπρόβαλε από την ολόμαυρη τουαλέτα της στα φετινά Όσκαρ σκανδάλισε τη φαντασία και δημιούργησε έναν νέο πρωταγωνιστή στο κόκκινο χαλί... Το τεράστιο σκίσιμο στη δεξιά πλευρά της "Atelier Versace" τουαλέτας και η έντονη προσπάθεια της 36χρονης σταρ να ποζάρει είχαν σαν αποτέλεσμα ΤΟ ΠΟΔΙ να φανεί σε όλο του το μεγαλείο. Αυτό το πόδι, αν ήταν πλαστικό, θα μπορούσε να εφαρμόσει σε διάφορες διάσημες προσωπικότητες, σε πίνακες ζωγραφικής, σε σκηνές κινηματογραφικών μπλοκ-μπάστερς... αυτό το πόδι είναι ένα έργο τέχνης, αυτό το πόδι ανήκει στην ανθρωπότητα και απέκτησε και λογαριασμό στο Twitter (@AngiesRightLeg).

Ο τρόπος που το αδυνατισμένο πόδι της Αντζελίνα Τζολί ξεπρόβαλε από την ολόμαυρη τουαλέτα της στα φετινά Όσκαρ σκανδάλισε τη φαντασία και δημιούργησε έναν νέο πρωταγωνιστή στο κόκκινο χαλί...

Το τεράστιο σκίσιμο στη δεξιά πλευρά της "Atelier Versace" τουαλέτας και η έντονη προσπάθεια της 36χρονης σταρ να ποζάρει είχαν σαν αποτέλεσμα ΤΟ ΠΟΔΙ να φανεί σε όλο του το μεγαλείο.

Αυτό το πόδι, αν ήταν πλαστικό, θα μπορούσε να εφαρμόσει σε διάφορες διάσημες προσωπικότητες, σε πίνακες ζωγραφικής, σε σκηνές κινηματογραφικών μπλοκ-μπάστερς... αυτό το πόδι είναι ένα έργο τέχνης, αυτό το πόδι ανήκει στην ανθρωπότητα και απέκτησε και λογαριασμό στο Twitter (@AngiesRightLeg).