Κατερίνα Ευαγγελινού: Παιχνίδια με τη γλώσσα!

02.03.2012
Η πανέμορφη και πολυβραβευμένη στο χώρο του μόντελινγκ Κατερίνα Ευαγγελινού γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά το Λύκειο, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη διατροφολογία, αλλά τελικά την κέρδισε η τηλεόραση και το μόντελινγκ. Έλαβε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 και το 2007 κατακτώντας τους τίτλους Μις Γιανγκ και Μις Ελλάς. Εκπροσώπησε τη χώρα μας στο εξωτερικό το 2006 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο Miss Yοung International. Το 2008 ταξίδεψε στην Κίνα όπου έλαβε μέρος στο Μις Κόσμος και μπήκε στην τελική εικοσάδα. Ακολούθως συνεργάστηκε με σημαντικούς σχεδιαστές (πολλοί μάλιστα την αποκαλούν «μούσα» του Μιχάλη Ασλάνη) και φωτογράφους στην Ελλάδα, ενώ μέχρι σήμερα συχνά ταξιδεύει στις…πασαρέλες στο εξωτερικό. Η Κατερίνα δεν άφησε ανέγγιχτο και το χώρο της τηλεόρασης, καθώς παρουσιάζει καθημερινή πρωινή εκπομπή σε γνωστό κανάλι, όπου και κακοποιεί τόσο πολύ την ελληνική γλώσσα, που δεν θα μας έκανε εντύπωση αν οι φιλόλογοι όλοι της χώρας συνασπίζονταν για να την εξοστρακίσουν.

Η πανέμορφη και πολυβραβευμένη στο χώρο του μόντελινγκ Κατερίνα Ευαγγελινού γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά το Λύκειο, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη διατροφολογία, αλλά τελικά την κέρδισε η τηλεόραση και το μόντελινγκ.

Έλαβε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005 και το 2007 κατακτώντας τους τίτλους Μις Γιανγκ και Μις Ελλάς. Εκπροσώπησε τη χώρα μας στο εξωτερικό το 2006 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο Miss Yοung International. Το 2008 ταξίδεψε στην Κίνα όπου έλαβε μέρος στο Μις Κόσμος και μπήκε στην τελική εικοσάδα. Ακολούθως συνεργάστηκε με σημαντικούς σχεδιαστές (πολλοί μάλιστα την αποκαλούν «μούσα» του Μιχάλη Ασλάνη) και φωτογράφους στην Ελλάδα, ενώ μέχρι σήμερα συχνά ταξιδεύει στις…πασαρέλες στο εξωτερικό.

Η Κατερίνα δεν άφησε ανέγγιχτο και το χώρο της τηλεόρασης, καθώς παρουσιάζει καθημερινή πρωινή εκπομπή σε γνωστό κανάλι, όπου και κακοποιεί τόσο πολύ την ελληνική γλώσσα, που δεν θα μας έκανε εντύπωση αν οι φιλόλογοι όλοι της χώρας συνασπίζονταν για να την εξοστρακίσουν.