Βετεράνος πια του ... σεξ

02.03.2012
Η αιθέρια Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) μας αναστατώνει για μία ακόμη φορά με την προκλητική της φωτογράφηση για το Maxim της Αυστραλίας. Φωτογραφίες που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κλασική, απλή, αλλά ιδιαίτερα σαγηνευτική εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρς. Η Μίλα γεννήθηκε το 1975 στην Ουκρανία. Με πατέρα παιδίατρο και μητέρα διάσημη Ρωσίδα ηθοποιό (εξού και το γονίδιο) μετακόμισαν στις ΗΠΑ το 1981. Η Μίλα ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών, ενώ στα 12 της επιλέχθηκε από τον γνωστό φωτογράφο Ρίτσαρντ Άβεντον ως μια από τις "Πιο Αξιοσημείωτες Γυναίκες του Κόσμου" της εταιρείας Revlon. Από τότε έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 150 εξώφυλλα περιοδικών σε όλο τον κόσμο. Έχει πάρει μέρος στις διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών Chanel, Versace, Emporio Armani, Donna Karan, DKNY και L'Oreal. Υπήρξε επίσης το πρόσωπο της διαφήμισης των αρωμάτων του Τζόρτζιο Αρμάνι "Night", του Κάλβιν Κλάιν "Obsession" και του Κριστιάν Ντιορ "Poison". Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία της Disney "The Night Train to Kathmandu", όμως διάσημη έγινε με την ταινία του Λικ Μπεσόν "Το Πέμπτο Στοιχείο". Πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στην "Ιωάννα της Λοραίνης", ενώ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία σημείωσαν οι ταινίες της σειράς "Resident Evil".


Η αιθέρια Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) μας αναστατώνει για μία ακόμη φορά με την προκλητική της φωτογράφηση για το Maxim της Αυστραλίας.
Φωτογραφίες που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κλασική, απλή, αλλά ιδιαίτερα σαγηνευτική εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρς.

Η Μίλα γεννήθηκε το 1975 στην Ουκρανία. Με πατέρα παιδίατρο και μητέρα διάσημη Ρωσίδα ηθοποιό (εξού και το γονίδιο) μετακόμισαν στις ΗΠΑ το 1981. Η Μίλα ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών, ενώ στα 12 της επιλέχθηκε από τον γνωστό φωτογράφο Ρίτσαρντ Άβεντον ως μια από τις "Πιο Αξιοσημείωτες Γυναίκες του Κόσμου" της εταιρείας Revlon. Από τότε έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 150 εξώφυλλα περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Έχει πάρει μέρος στις διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών Chanel, Versace, Emporio Armani, Donna Karan, DKNY και L'Oreal. Υπήρξε επίσης το πρόσωπο της διαφήμισης των αρωμάτων του Τζόρτζιο Αρμάνι "Night", του Κάλβιν Κλάιν "Obsession" και του Κριστιάν Ντιορ "Poison".

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία της Disney "The Night Train to Kathmandu", όμως διάσημη έγινε με την ταινία του Λικ Μπεσόν "Το Πέμπτο Στοιχείο". Πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στην "Ιωάννα της Λοραίνης", ενώ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία σημείωσαν οι ταινίες της σειράς "Resident Evil".