Ριάλιτι σταρ προσπαθούσε να αυτοκτονήσει επί μία εβδομάδα!

07.03.2012
Πρόκειται για μια από τις πιο προκλητικές και αμφιλεγόμενες παρουσίες στο διεθνές τζετ σετ, TVπερσόνα, παρουσιάστρια, ηθοποιός και παίκτρια σε δικό της ριάλιτι στο MTV (A Shot at Love with Tila Tequila). Η 30χρονη Τίλα Τεκίλα (Tila Tequila) δεν μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, κυρίως γιατί μόνο αυτό θέλει να κάνει... γι αυτό και ντρέπεται να κυκλοφορεί... με ρούχα! Το πραγματικό της όνομα είναι Tila Nguyen και γεννήθηκε στην εξωτική Σιγκαπούρη από Βιετναμέζους γονείς. Τελευταία μας αναφορά στο όνομά της είναι στην κηδεία της ερωμένης της, Κέισι Τζόνσον (Casey Johnson), το 2010, τραγική κληρονόμος του φαρμακευτικού κολοσσού Johnson & Johnson που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Την προηγούμενη εβδομάδα η μικροσκοπική Τίλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως διαβάζουμε στο TMZ.com. Η συγκάτοικός της ισχυρίζεται ότι η Τίλα προσπαθούσε να αυτοκτονήσει όλη την εβδομάδα... χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και χωρίς κανείς να ξέρει το "γιατί". Γνωστοί και φίλοι προσπαθούν να την πείσουν να πάρει ψυχιατρική βοήθεια. Να θυμίσουμε ότι η Τίλα είχε δηλώσει μπαϊσέξουαλ και κατόπιν ανασκεύασε παραδεχόμενη τις αμιγώς ομοφυλοφιλικές τις προτιμήσεις. Πρόσφατα η Τίλα φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα να κάνει ανέμελα ρόλερς στο Μαλιμπού!

Πρόκειται για μια από τις πιο προκλητικές και αμφιλεγόμενες παρουσίες στο διεθνές τζετ σετ, TVπερσόνα, παρουσιάστρια, ηθοποιός και παίκτρια σε δικό της ριάλιτι στο MTV (A Shot at Love with Tila Tequila). Η 30χρονη Τίλα Τεκίλα (Tila Tequila) δεν μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, κυρίως γιατί μόνο αυτό θέλει να κάνει... γι αυτό και ντρέπεται να κυκλοφορεί... με ρούχα! Το πραγματικό της όνομα είναι Tila Nguyen και γεννήθηκε στην εξωτική Σιγκαπούρη από Βιετναμέζους γονείς.

Τελευταία μας αναφορά στο όνομά της είναι στην κηδεία της ερωμένης της, Κέισι Τζόνσον (Casey Johnson), το 2010, τραγική κληρονόμος του φαρμακευτικού κολοσσού Johnson & Johnson που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Την προηγούμενη εβδομάδα η μικροσκοπική Τίλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως διαβάζουμε στο TMZ.com.

Η συγκάτοικός της ισχυρίζεται ότι η Τίλα προσπαθούσε να αυτοκτονήσει όλη την εβδομάδα... χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και χωρίς κανείς να ξέρει το "γιατί". Γνωστοί και φίλοι προσπαθούν να την πείσουν να πάρει ψυχιατρική βοήθεια. Να θυμίσουμε ότι η Τίλα είχε δηλώσει μπαϊσέξουαλ και κατόπιν ανασκεύασε παραδεχόμενη τις αμιγώς ομοφυλοφιλικές τις προτιμήσεις.

Πρόσφατα η Τίλα φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα να κάνει ανέμελα ρόλερς στο Μαλιμπού!