Ποια διάσημη Ελληνίδα "πιάστηκε" με δονητή στο αεροδρόμιο;

07.03.2012
Η καυτή ελληνίδα συνελήφθη από την ασφάλεια του αεροδρομίου του Μαϊάμι επειδή κάτι… δονείτο στην τσάντα της! Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) που σίγουρα βίωσε την πιο αμήχανη στιγμή της ζωής της, όταν στο check in του αεροδρομίου, οι υπεύθυνοι έκαναν έλεγχο στην χειραποσκευή της και εκτός από καλλυντικά, χαρτομάντηλα, κλειδιά, πορτοφόλι και διάφορα άλλα… έβγαλαν από μέσα και έναν δονητή! Την αμήχανη αυτή μάλιστα στιγμή της, η Τουλίσα μοιράστηκε με τους 1,6 εκατομμύρια φίλους της στο Twitter, αποκαλύπτοντας πόσο άσχημα αισθάνθηκε. Η 23χρονη ποπ τραγουδίστρια, πρώην μέλος του χιπ-χοπ γκρουπ N-Dubz, επέστρεφε στο Λονδίνο μετά από τέσσερις εβδομάδες διακοπών στη Φλόριδα. Για την ιστορία σας αναφέρουμε πως η εκρηκτική Τουλίσα ήταν αυτή που αντικατέστησε τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X Factor. Στο βιογραφικό της διαβάζουμε πως έχει διατελέσει μέλος γυναικείας συμμορίας, έχει νοσηλευτεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ χρειάζεται επειγόντως μαθήματα διαχείρισης θυμού, καθώς όταν νευριάζει κανείς και τίποτα δεν την κρατά!!!

Η καυτή ελληνίδα συνελήφθη από την ασφάλεια του αεροδρομίου του Μαϊάμι επειδή κάτι… δονείτο στην τσάντα της!

Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) που σίγουρα βίωσε την πιο αμήχανη στιγμή της ζωής της, όταν στο check in του αεροδρομίου, οι υπεύθυνοι έκαναν έλεγχο στην χειραποσκευή της και εκτός από καλλυντικά, χαρτομάντηλα, κλειδιά, πορτοφόλι και διάφορα άλλα… έβγαλαν από μέσα και έναν δονητή!
Την αμήχανη αυτή μάλιστα στιγμή της, η Τουλίσα μοιράστηκε με τους 1,6 εκατομμύρια φίλους της στο Twitter, αποκαλύπτοντας πόσο άσχημα αισθάνθηκε. Η 23χρονη ποπ τραγουδίστρια, πρώην μέλος του χιπ-χοπ γκρουπ N-Dubz, επέστρεφε στο Λονδίνο μετά από τέσσερις εβδομάδες διακοπών στη Φλόριδα.

Για την ιστορία σας αναφέρουμε πως η εκρηκτική Τουλίσα ήταν αυτή που αντικατέστησε τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X Factor. Στο βιογραφικό της διαβάζουμε πως έχει διατελέσει μέλος γυναικείας συμμορίας, έχει νοσηλευτεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ χρειάζεται επειγόντως μαθήματα διαχείρισης θυμού, καθώς όταν νευριάζει κανείς και τίποτα δεν την κρατά!!!