Σεξ ταινία τρόμου: Βίαιη απαγωγή από 4 γυμνά βαμπίρ

08.03.2012
Η διάσημη φίρμα εσωρούχων Agent Provocateur το έκανε πάλι το θαύμα της. Οι διαφημίσεις της είναι πάντα έργα ερωτικής τέχνης και για την παραγωγή τους στρατολογούνται διάσημοι σκηνοθέτες, καλλίγραμμα μοντέλα και ενίοτε διάσημες σταρ και τραγουδίστριες (όπως η Κέιτ Μος και η Κάιλι Μινόγκ). Στο νέο 2λεπτο βίντεο με τίτλο «Fleurs Du Mal» (Λουλούδια του Κακού) για τη σειρά εσωρούχων «Soiree Gold 2011/2012» βλέπουμε μια μίνι ταινία τρόμου, τη βίαιη απαγωγή μιας μελαχρινής μέσα στο σπίτι της από τέσσερα μοντέλα βαμπίρ με εσώρουχα Agent Provocateur. Το τέλος είναι ανατρεπτικό... ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η διάσημη φίρμα εσωρούχων Agent Provocateur το έκανε πάλι το θαύμα της! Οι διαφημίσεις της είναι συλλεκτικά έργα ερωτικής τέχνης και για την παραγωγή τους στρατολογούνται διάσημοι σκηνοθέτες, καλλίγραμμα μοντέλα και ενίοτε διάσημες σταρ και τραγουδίστριες (όπως η Κέιτ Μος και η Κάιλι Μινόγκ).

Αυτή τη φορά η φίρμα ξεπέρασε τον εαυτό της με μία... βίαιη βαμπίρ απαγωγή! Η εν λόγω διαφήμιση πέρασε από την αρμόδια βρετανική αρχή (Advertising Standards Authority - ASA), προκειμένου να εγκριθεί η προβολή της στο ευρύ κοινό.

Κατόπιν έγκρισης το βίντεο κυκλοφόρησε, παρά τις αντιδράσεις για το S&M περιεχόμενό του! Στο 2λεπτο βίντεο με τίτλο «Fleurs Du Mal» (Λουλούδια του Κακού) για τη σειρά εσωρούχων «Soiree Gold 2011/2012» βλέπουμε μια μίνι ταινία τρόμου, τη βίαιη απαγωγή μιας μελαχρινής μέσα στο σπίτι της από τέσσερα μοντέλα βαμπίρ με εσώρουχα Agent Provocateur. Το τέλος είναι ανατρεπτικό...

Η νυχτικιά-τουαλέτα που φοράει το θύμα θυμίζει αυτές του 1950 στην καλτ τηλεοπτική σειρά «Hammer House of Horror» και μάλιστα είναι ένα στιλ που ταιριάζει στο κόνσεπτ της Agent Provocateur μια και όπως δηλώνει εκπρόσωπος της φίρμας "στο παρελθόν οι ταινίες τρόμου ήταν ο μόνος τρόπος να υπονοηθεί το σεξ σε ένα φιλμ".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η φίρμα προκαλεί μ ένα βίντεό της. Το 2001 το BBC απαγόρευσε τηλεοπτικό σποτ με την Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue). Το βίντεο - που εικόνιζε την Κάιλι να καβαλάει ένα μηχάνημα-εξομοίωση ταύρου σε κόκκινο βελούδο - ανέβηκε μόνο στο διαδίκτυο, όπου το κλίκαραν 360 εκατ. χρήστες!

Χ.Τ.