Το Χριστινάκι θέλει να του κάνεις όλα τα χατίρια

16.03.2012
Έχει πρόταση να δουλέψει στο Μαϊάμι. Λέτε να μας φύγει; Είναι μικρή και τριανταφυλλένια και το όνομά της είναι Χριστίνα Ζαφειρίου. Τη γνωρίσαμε σε παλαιότερη φωτογράφησή της στο περιοδικό MAX, όπου το 20χρονο μοντέλο τα είπε όλα έξω από τα δόντια. Ιδού μερικά highlights από την τότε συνέντευξή της: - Αυτό που μπορεί να με εκνευρίσει πάρα πολύ σε έναν άντρα είναι να είναι εγωιστής και κυκλοθυμικός, γιατί είμαι κι εγώ και δεν γίνεται να λειτουργήσει μια τέτοια σχέση. - Όταν νευριάζω, βρίζω πάρα πολύ αυτόν που έχω δίπλα μου μέχρι να μου περάσουν τα νεύρα. Ξέρει ότι, αν μιλήσει εκείνη την ώρα, θα χωρίσουμε. - Συνήθως, όταν θέλω να χωρίσω έναν άντρα, του λέω να το σπάσουμε λίγο και ότι θα του τηλεφωνήσω. Σπάνια θα πάρω τηλέφωνο. - Αν κάποιος ερχόταν με εισιτήρια των Prodigy στο χέρι, θα πήγαινα εύκολα μαζί του στη συναυλία. - Δεν είναι εύκολο να με ρίξει κάποιος στο κρεβάτι. Πρέπει να προσπαθήσει αρκετά ο άλλος για να μου το βγάλει. - Δεν έχω ιδανικά μέρη για να κάνω sex. Μπορεί να μου έρθει η όρεξη οπουδήποτε. - Μετά το sex θέλω να αράξω με τον άλλο. Εκνευρίζομαι πολύ όταν βλέπω τον άλλο να κοιμάται κατευθείαν. - Δεν μου αρέσει να το παίζει ο άλλος γκόμενος. Θέλω να είναι ο εαυτός του. - Αν κάποιος κοιμηθεί μετά το sex μαζί μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ξυπνήσω. Με ενοχλεί πάρα πολύ - Αισθάνομαι άνετα μπροστά στο φωτογραφικό φακό ακόμα κι όταν είμαι γυμνή.

Είναι μικρή και τριανταφυλλένια και το όνομά της είναι Χριστίνα Ζαφειρίου και τη γνωρίσαμε σε παλαιότερη φωτογράφηση στο περιοδικό MAX, όπου τα είπε όλα έξω από τα δόντια. Μαθαίνουμε ότι το νεαρό μελαχρινό κορίτσι έχει πρόταση να δουλέψει στο Μαϊάμι.

Ιδού μερικά highlights από την τότε συνέντευξή της:

- Αυτό που μπορεί να με εκνευρίσει πάρα πολύ σε έναν άντρα είναι να είναι εγωιστής και κυκλοθυμικός, γιατί είμαι κι εγώ και δεν γίνεται να λειτουργήσει μια τέτοια σχέση.
- Όταν νευριάζω, βρίζω πάρα πολύ αυτόν που έχω δίπλα μου μέχρι να μου περάσουν τα νεύρα. Ξέρει ότι, αν μιλήσει εκείνη την ώρα, θα χωρίσουμε.
- Συνήθως, όταν θέλω να χωρίσω έναν άντρα, του λέω να το σπάσουμε λίγο και ότι θα του τηλεφωνήσω. Σπάνια θα πάρω τηλέφωνο.
- Αν κάποιος ερχόταν με εισιτήρια των Prodigy στο χέρι, θα πήγαινα εύκολα μαζί του στη συναυλία.
- Δεν είναι εύκολο να με ρίξει κάποιος στο κρεβάτι. Πρέπει να προσπαθήσει αρκετά ο άλλος για να μου το βγάλει.
- Δεν έχω ιδανικά μέρη για να κάνω sex. Μπορεί να μου έρθει η όρεξη οπουδήποτε.
- Μετά το sex θέλω να αράξω με τον άλλο. Εκνευρίζομαι πολύ όταν βλέπω τον άλλο να κοιμάται κατευθείαν.
- Δεν μου αρέσει να το παίζει ο άλλος γκόμενος. Θέλω να είναι ο εαυτός του.
- Αν κάποιος κοιμηθεί μετά το sex μαζί μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ξυπνήσω. Με ενοχλεί πάρα πολύ
- Αισθάνομαι άνετα μπροστά στο φωτογραφικό φακό ακόμα κι όταν είμαι γυμνή.