O Κλούνεϊ συλλαμβάνεται και η «δικιά» του γδύνεται!

19.03.2012
Ο καλός της συλλαμβάνεται για την ακτιβιστική του δράση και εκείνη περί άλλων τυρβάζει ... Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) φιγουράρει ημίγυμνη στο MAXIM Αυστραλίας για το τεύχος Απριλίου και κυριολεκτικά καμία σχέση δεν φαίνεται να έχει με την πολιτική ευαισθησία του αγαπημένου της Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney). Γνωστός για την ακτιβιστική του δράση και τις πολιτικές του απόψεις ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνελήφθη από την αμερικανική αστυνομία σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στην Ουάσινγκτον. Οι διαδηλωτές κατηγορούσαν τον πρόεδρο του Σουδάν Ομάρ αλ Μπασίρ για την πρόκληση ανθρωπιστικής κρίσης και για την παρεμπόδιση της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, η απαστράπτουσα Στέισι φωτογραφίζεται στο MAXIM και δηλώνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: α. Δεν της πολυαρέσει να την ακουμπάνε.. πχ έξω σε ένα μπαρ, και έχει δείρει άντρα γιατί τόλμησε να την ακουμπήσει παραπάνω από το κανονικό. β. Της αρέσουν οι άντρες που μπορούν να ακολουθήσουν τους τρελούς ρυθμούς της και να έχουν και τη δική τους ζωή. Το πιο σημαντικό είναι να την κάνουν να γελάει... γ. Δεν έχει αισθανθεί πίεση να πάρει συμπληρώματα για να ενισχύσει το γυμνασμένο της κορμί... Διάβασε επίσης: Τα fitness μυστικά της μονομάχου Στέισι Κίμπλερ

Ο καλός της συλλαμβάνεται για την ακτιβιστική του δράση και εκείνη περί άλλων τυρβάζει ... Η Στέισι Κίμπλερ φιγουράρει ημίγυμνη στο MAXIM Αυστραλίας για το τεύχος Απριλίου και κυριολεκτικά καμία σχέση δεν φαίνεται να έχει με την πολιτική ευαισθησία του αγαπημένου της Τζορτζ Κλούνεϊ.

Γνωστός για την ακτιβιστική του δράση και τις πολιτικές του απόψεις ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνελήφθη από την αμερικανική αστυνομία σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στην Ουάσινγκτον.
Οι διαδηλωτές κατηγορούσαν τον πρόεδρο του Σουδάν Ομάρ αλ Μπασίρ για την πρόκληση ανθρωπιστικής κρίσης και για την παρεμπόδιση της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, η απαστράπτουσα Στέισι φωτογραφίζεται στο MAXIM και δηλώνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

α. Δεν της πολυαρέσει να την ακουμπάνε.. πχ έξω σε ένα μπαρ, και έχει δείρει άντρα γιατί τόλμησε να την ακουμπήσει παραπάνω από το κανονικό.

β. Της αρέσουν οι άντρες που μπορούν να ακολουθήσουν τους τρελούς ρυθμούς της και να έχουν και τη δική τους ζωή. Το πιο σημαντικό είναι να την κάνουν να γελάει...

γ. Δεν έχει αισθανθεί πίεση να πάρει συμπληρώματα για να ενισχύσει το γυμνασμένο της κορμί...