Ευτυχώς «πήρε κρέας» επάνω της η Νικόλ Ρίτσι

26.03.2012
Η 30χρονη σύζυγος του τραγουδιστή Μάντεν (Joel Rueben Madden) και μητέρα δύο παιδιών, χαλαρώνει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου. Η φωτογραφία αυτή δεν θα ήταν ιδιαίτερη είδηση, αν η σχεδιάστρια ρούχων Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) δεν είχε επιτέλους πάρει μερικά κιλά! Η σημερινή εμφάνισή της στην πισίνα δείχνει μια υγιή Νικόλ, η οποία σε τίποτα δεν θυμίζει την τρομακτική της θέα το 2006, όταν φανερά είχε νευρική ανορεξία και έδειχνε απόλυτα άρρωστη. Σε τότε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η υιοθετημένη κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι, είχε δηλώσει: «Ξέρω πως αυτή τη στιγμή είμαι υπερβολικά αδύνατη. Επομένως, δεν θα ήθελα κάποιο κορίτσι να με δει και να πει: έτσι θέλω να γίνω κι εγώ. Το γνωρίζω ότι αρκετά κορίτσια θα το πουν αυτό και θα το προσπαθήσουν, γι΄ αυτό και θέλω να κάνω κάτι να το προλάβω. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη με την όψη που έχω αυτή τη στιγμή». Η Ρίτσι πρόσφατα υπέγραψε μια συμφωνία για μια νέα σειρά ρούχων στο QVC, ενώ έχει ήδη δύο επιτυχημένες συλλογές στο ενεργητικό της, τη House of Harlow 1960 και τη Winter Kate.

Η 30χρονη σύζυγος του τραγουδιστή Joel Rueben Madden και μητέρα δύο παιδιών, χαλαρώνει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου. Η φωτογραφία αυτή δεν θα ήταν ιδιαίτερη είδηση, αν η σχεδιάστρια ρούχων Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) δεν είχε επιτέλους πάρει μερικά κιλά. Η σημερινή εμφάνισή της στην πισίνα δείχνει μια υγιή Νικόλ, η οποία σε τίποτα δεν θυμίζει την τρομακτική της θέα το 2006, όταν φανερά είχε νευρική ανορεξία και έδειχνε απόλυτα άρρωστη. Σε τότε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η υιοθετημένη κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι, είχε δηλώσει: «Ξέρω πως αυτή τη στιγμή είμαι υπερβολικά αδύνατη. Επομένως, δεν θα ήθελα κάποιο κορίτσι να με δει και να πει: έτσι θέλω να γίνω κι εγώ. Το γνωρίζω ότι αρκετά κορίτσια θα το πουν αυτό και θα το προσπαθήσουν, γι΄ αυτό και θέλω να κάνω κάτι να το προλάβω. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη με την όψη που έχω αυτή τη στιγμή».

Η Ρίτσι πρόσφατα υπέγραψε μια συμφωνία για μια νέα σειρά ρούχων στο QVC, ενώ έχει ήδη δύο επιτυχημένες συλλογές στο ενεργητικό της, τη House of Harlow 1960 και τη Winter Kate.