Χρυσή κληρονόμος επιδεικνύει τα ... κάλλη της

27.03.2012
Η Λίντια Χιρστ (Lydia Hearst), η διάσημη κληρονόμος των ομωνύμων εκδόσεων ποζάρει ημίγυμνη στο φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) και το αποτέλεσμα είναι εξόχως καυτό! Η Λίντια γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1984 στο Κονέκτικατ και εκτός από …χρυσή κληρονόμος του εκδοτικού κολοσσού που δημιούργησε ο παππούς της Γουίλιαμ Χιρστ (William Randolph Hearst), είναι ηθοποιός, μοντέλο, αρθρογράφος και βέβαια σελέμπριτι. Ως μοντέλο έχει κάνει πάμπολλα εξώφυλλα για περιοδικά όπως τa Vogue, Harper's Bazaar, GQ, Elle κ.ά, ενώ σχεδιαστές όπως οι Louis Vuitton, Moschino, Prada, DKNY την έχουν κατά καιρούς προτιμήσει. Σαν ηθοποιός έχει κάνει ένα πέρασμα από τον πρώτο κύκλο του Gossip Girl, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα video clip, ενώ μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσουν δύο ταινίες στις οποίες συμμετέχει.

Η Λίντια Χιρστ (Lydia Hearst), η διάσημη κληρονόμος των ομωνύμων εκδόσεων ποζάρει ημίγυμνη στο φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) και το αποτέλεσμα είναι εξόχως καυτό!

Η Λίντια γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1984 στο Κονέκτικατ και εκτός από …χρυσή κληρονόμος του εκδοτικού κολοσσού που δημιούργησε ο παππούς της Γουίλιαμ Χιρστ (William Randolph Hearst), είναι ηθοποιός, μοντέλο, αρθρογράφος και βέβαια σελέμπριτι.
Ως μοντέλο έχει κάνει πάμπολλα εξώφυλλα για περιοδικά όπως τa Vogue, Harper's Bazaar, GQ, Elle κ.ά, ενώ σχεδιαστές όπως οι Louis Vuitton, Moschino, Prada, DKNY την έχουν κατά καιρούς προτιμήσει.
Σαν ηθοποιός έχει κάνει ένα πέρασμα από τον πρώτο κύκλο του Gossip Girl, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα video clip, ενώ μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσουν δύο ταινίες στις οποίες συμμετέχει.