Άλλη μια κορμάρα από την Κολομβία!

28.03.2012
Η Σακίρα και η Σοφία Βεργκάρα είναι τα σίγουρα χαρτιά της Κολομβίας στη διεθνή σοουμπίζ. Εμείς ανακαλύψαμε άλλο ένα πολλά υποσχόμενο κορμί που κάνει πάταγο στους καταλόγους εσωρούχων στην Αμερική. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και μοιάζει εκπληκτικά στη βετεράνο της Victoria's Secret, Αντριάνα Λίμα. H Καταλίνα Οταλβάρο (Catalina Otalvaro) έρχεται από μία χώρα που φημίζεται για την εκληματικότητα, το εμπόριο ναρκωτικών και τα ενθέματα σιλικόνης και η Καταλίνα τα έχει δοκιμάσει όλα... Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ από δεκατεσσάρων ετών και έχει φωτογραφηθεί για πολλές καμπάνιες εσωρούχων. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά είναι η ειδικότητά της. Ειδικά η φωτογράφηση της στο περιοδικό SoHo το 2011 έκανε πολλούς Κολομβιανούς να ονειρεύονται ένα ραντεβού μαζί της! Τοξοτίνα με τα όλα της, η 21χρονη καλλονή από το Κάλι της Κολομβίας, φημίζεται για το έντονο βλέμμα της και φυσικά την ομοιότητά της με την Αντριάνα Λίμα. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό είναι εξαιρετικά κολακευτικό, αλλά δεν θέλει να επικεντρώσει την καριέρα της στη σύγκριση με άλλα μοντέλα. Θέλει να νιώθει και να είναι μοναδική.

Η Σακίρα και η Σοφία Βεργκάρα είναι τα σίγουρα χαρτιά της Κολομβίας στη διεθνή σοουμπίζ. Εμείς ανακαλύψαμε άλλο ένα πολλά υποσχόμενο κορμί που κάνει πάταγο στους καταλόγους εσωρούχων στην Αμερική.

Είναι επαγγελματίας μοντέλο και μοιάζει εκπληκτικά στη βετεράνο της Victoria's Secret, Αντριάνα Λίμα. H Καταλίνα Οταλβάρο (Catalina Otalvaro) έρχεται από μία χώρα που φημίζεται για την εκληματικότητα, το εμπόριο ναρκωτικών και τα ενθέματα σιλικόνης και η Καταλίνα τα έχει δοκιμάσει όλα...

Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ από δεκατεσσάρων ετών και έχει φωτογραφηθεί για πολλές καμπάνιες εσωρούχων. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά είναι η ειδικότητά της. Ειδικά η φωτογράφηση της στο περιοδικό SoHo το 2011 έκανε πολλούς Κολομβιανούς να ονειρεύονται ένα ραντεβού μαζί της!

Τοξοτίνα με τα όλα της, η 21χρονη καλλονή από το Κάλι της Κολομβίας, φημίζεται για το έντονο βλέμμα της και φυσικά την ομοιότητά της με την Αντριάνα Λίμα. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό είναι εξαιρετικά κολακευτικό, αλλά δεν θέλει να επικεντρώσει την καριέρα της στη σύγκριση με άλλα μοντέλα. Θέλει να νιώθει και να είναι μοναδική.