Η Κάρμεν ανακουφίζεται... υγρά

28.03.2012
Η καυτή ναυαγοσώστρια του Baywatch δεν μπορεί να μείνει για πολύ μακριά από το υγρό…στοιχείο. Γι΄αυτό και η Κάρμεν Ηλέκτρα (Carmen Electra)φωτογραφήθηκε γυμνή και… υγρή για λογαριασμό του Playboy. Η κατά κόσμον Τάρα Λι Πάτρικ (Tara Leigh Patrick) γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1972 και έχει διατελέσει μοντέλο, ηθοποιός, τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και χορεύτρια (!). Η φήμη της εκτινάχθηκε μετά από καυτές γυμνές εμφανίσεις στο Playboy, στο τηλεπαιχνίδι του MTV «Singled Out» και βέβαια στο «Baywatch»! Σας θυμίζουμε ακόμη πως χόρευε με τις Pussycat Dolls και έχει κάνει διάφορα περάσματα από ταινίες παρωδίες όπως «Scary Movie», Date Movie, Epic Movie, και πολλές άλλες movies.

Φαίνεται πως η Κάρμεν Ηλέκτρα (Carmen Electra) η καυτή ναυαγοσώστρια του Baywatch δεν μπορεί να μείνει για πολύ μακριά από το υγρό…στοιχείο! Γι΄αυτό και φωτογραφήθηκε γυμνή και… υγρή για λογαριασμό του Playboy.

Η κατά κόσμον Τάρα Λι Πάτρικ (Tara Leigh Patrick) γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1972 και έχει διατελέσει μοντέλο, ηθοποιός, τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και χορεύτρια (!). Η φήμη της εκτινάχθηκε μετά από καυτές γυμνές εμφανίσεις στο Playboy, στο τηλεπαιχνίδι του MTV «Singled Out» και βέβαια στο «Baywatch»! Σας θυμίζουμε ακόμη πως χόρευε με τις Pussycat Dolls και έχει κάνει διάφορα περάσματα από ταινίες παρωδίες όπως «Scary Movie», Date Movie, Epic Movie, και πολλές άλλες movies.