Boobpedia: Μια εγκυκλοπαίδεια για μεγάλα καψόνια

28.03.2012
Ξέραμε τη wikipedia, ξέραμε τη frikipaideia, αλλά δεν γνωρίζαμε τη boobpedia (!). Πρόκειται για την εγκυκλοπαίδεια των μεγάλων boobs ... ήτοι τη βίβλο του μεγάλου στήθους. Η Boobpedia, όπως διαβάζουμε στη homepage της, είναι μια εγκυκλοπαίδεια που δημιουργείται από τους χρήστες της και χρησιμοποιείται ελεύθερα, στα χνάρια της wikipedia. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φυσικά είναι το θέμα της, δηλαδή οι γυναίκες με πλούσιο ντεκολτέ. Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή του ιστότοπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις σελίδες του για να βρούμε: γνωστά μοντέλα (αλλά και ερασιτέχνες), σταρ της βιομηχανίας πορνό, σελέμπριτις, στρίπερς, συνοδούς πολυτελείας, πονηρές ταινίες και εικόνες και να ανακαλύψουμε γυναίκες με τεράστια στήθη που δεν φανταζόμαστε ότι υπάρχουν. Η πλοήγηση είναι δωρεάν και το περιεχόμενο το... φροντίζουν με αγάπη οι ίδιοι οι χρήστες της Boobpedia. Πρόκειται για περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικους και όσοι συνδέονται πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών... Στη λίστα με τις Ελληνίδες (ναι υπάρχουν και Ελληνίδες!!) συγκαταλέγονται κυρίες που αξίζει να είναι εκεί όπως: η Τζούλια Αλεξανδράτου, η Έφη Κυριάκου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Γεωργία Σάλπα και η Πέπη Τσεσμελή - αλλά και κάποιες παντελώς άκυρες από πλευράς... καριέρας, όπως: η Ελένη Μενεγάκη, η Έλλη Κοκκίνου, η Κέλι Κελεκίδου και η Μαριάντα Πιερίδη.

Ξέραμε τη wikipedia, ξέραμε τη frikipaideia, αλλά δεν γνωρίζαμε τη boobpedia (!). Πρόκειται για την εγκυκλοπαίδεια των μεγάλων boobs ... ήτοι τη βίβλο του μεγάλου στήθους. Η Boobpedia, όπως διαβάζουμε στη homepage της, είναι μια εγκυκλοπαίδεια που δημιουργείται από τους χρήστες της και χρησιμοποιείται ελεύθερα, στα χνάρια της wikipedia. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φυσικά είναι το θέμα της, δηλαδή οι γυναίκες με πλούσιο ντεκολτέ.

Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή του ιστότοπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις σελίδες του για να βρούμε: γνωστά μοντέλα (αλλά και ερασιτέχνες), σταρ της βιομηχανίας πορνό, σελέμπριτις, στρίπερς, συνοδούς πολυτελείας, πονηρές ταινίες και εικόνες και να ανακαλύψουμε γυναίκες με τεράστια στήθη που δεν φανταζόμαστε ότι υπάρχουν. Η πλοήγηση είναι δωρεάν και το περιεχόμενο το... φροντίζουν με αγάπη οι ίδιοι οι χρήστες της Boobpedia.

Πρόκειται για περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικους και όσοι συνδέονται πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών... Στη λίστα με τις Ελληνίδες (ναι υπάρχουν και Ελληνίδες!!) συγκαταλέγονται κυρίες που αξίζει να είναι εκεί όπως: η Τζούλια Αλεξανδράτου, η Έφη Κυριάκου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Γεωργία Σάλπα και η Πέπη Τσεσμελή - αλλά και κάποιες παντελώς άκυρες από πλευράς... καριέρας, όπως: η Ελένη Μενεγάκη, η Έλλη Κοκκίνου, η Κέλι Κελεκίδου και η Μαριάντα Πιερίδη.