Ολόγυμνη και έγκυος η Αμπρόσιο

25.04.2012
Ολόγυμνη στο φωτογραφικό φακό πόζαρε χωρίς καμία αιδώ η οκτώ μηνών έγκυος Αλεξάνδρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) για την καμπάνια της βραζιλιάνικης εταιρείας κοσμημάτων Vivara. «Η εγκυμοσύνη με γεμίζει αυτοπεποίθηση!», αποκαλύπτει το πανέμορφο μοντέλο και συνεχίζει «με φωτογράφισαν δυο από τους αγαπημένους μου φωτογράφους κι δεν ντράπηκα καθόλου. Είμαι πολύ περήφανη για το σώμα μου, που θα φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή». Η Αμπρόσιο ήδη έχει ένα κοριτσάκι με τον αρραβωνιαστικό της Jamie Muzar, ενώ τον επόμενο μήνα θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Ολόγυμνη στο φωτογραφικό φακό πόζαρε χωρίς καμία αιδώ η οκτώ μηνών έγκυος Αλεξάνδρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) για την καμπάνια της βραζιλιάνικης εταιρείας κοσμημάτων Vivara.
«Η εγκυμοσύνη με γεμίζει αυτοπεποίθηση!», αποκαλύπτει το πανέμορφο μοντέλο και συνεχίζει «με φωτογράφισαν δυο από τους αγαπημένους μου φωτογράφους κι δεν ντράπηκα καθόλου. Είμαι πολύ περήφανη για το σώμα μου, που θα φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή».
Η Αμπρόσιο ήδη έχει ένα κοριτσάκι με τον αρραβωνιαστικό της Jamie Muzar, ενώ τον επόμενο μήνα θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.