Με τρόμπα «φούσκωσαν» τον Βαλ Κίλμερ

25.04.2012
Αν και η καριέρα του είναι τόσο πλούσια σε ρόλους που θα χρειαζόταν να αφιερώσουμε σελίδες για να αναφέρουμε τις κινηματογραφικές ταινίες και συμμετοχές του, ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ (Val Kilmer) θα είναι για πάντα ο Iceman - αντίπαλος του Τομ Κρουζ στο Top Gun (1986) - και και ο Τζιμ Μόρισον (Jim Morrison) της ταινίας The Doors (1991). Στην περίφημη σκηνή του Top Gun όπου οι τέσσερις πρωταγωνιστές παίζουν μπιτς-βόλεϊ ο Κίλμερ έκαψε καρδιές με το τέλεια γυμνασμένο σώμα και το έντονο βλέμμα του. Ο 52χρονος Κίλμερ υπήρξε ένας από τους πιο ωραίους νεαρούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και είχε σχέση με το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και τη μεγιστάνα πλουσία Πάρις Χίλτον (Paris Hilton). Σήμερα, σε τίποτα δεν θυμίζει τον ξανθό Iceman, αφού δεν έχει λαιμό από το πάχος! Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει αρκετά κιλά - είτε λόγω κάποιων ρόλων είτε λόγο της αγάπης του για το καλό φαγητό! Ο εκκεντρικός ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί τον αγαπημένο Αμερικανό συγγραφέα, Μαρκ Τουέιν (Mark Twain).

Αν και η καριέρα του είναι τόσο πλούσια σε ρόλους που θα χρειαζόταν να αφιερώσουμε σελίδες για να αναφέρουμε τις κινηματογραφικές ταινίες και συμμετοχές του, ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ (Val Kilmer) θα είναι για πάντα ο Iceman - αντίπαλος του Τομ Κρουζ στο Top Gun (1986) - και και ο Τζιμ Μόρισον (Jim Morrison) της ταινίας The Doors (1991). Στην περίφημη σκηνή του Top Gun όπου οι τέσσερις πρωταγωνιστές παίζουν μπιτς-βόλεϊ ο Κίλμερ έκαψε καρδιές με το τέλεια γυμνασμένο σώμα και το έντονο βλέμμα του.

Ο 52χρονος Κίλμερ υπήρξε ένας από τους πιο ωραίους νεαρούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και είχε σχέση με το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και τη μεγιστάνα πλουσία Πάρις Χίλτον (Paris Hilton). Σήμερα, σε τίποτα δεν θυμίζει τον ξανθό Iceman, αφού δεν έχει λαιμό από το πάχος! Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει αρκετά κιλά - είτε λόγω κάποιων ρόλων είτε λόγο της αγάπης του για το καλό φαγητό! Ο εκκεντρικός ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί τον αγαπημένο Αμερικανό συγγραφέα, Μαρκ Τουέιν (Mark Twain).