Τα κορίτσια της Victoria’s Secret το 1979

26.04.2012
Με βίντατζ εσώρουχα, υπερτονισμένα ροζ μάγουλα και βαθύ μαύρισμα τα μοντέλα της γνωστής φίρμας εσωρούχων Victoria's Secret πίσω στο 1979 σε τίποτα δεν θυμίζουν τoυς σημερινούς υπερ-σέξι Αγγέλους. Η φίρμα, μετράει 32 χρόνια ζωής, και οι παλιοί κατάλογοί της - αν και ρετρό - έχουν τρομερό ενδιαφέρον. Οι νεαρές καλλονές μοντέλα του 1980 έχουν πιο στρογγυλές φιγούρες από αυτές που έχουμε συνηθίσει σήμερα και αυτό λόγω της έλλειψης photoshop. Τα μοντέλα αυτά θυμίζουν περισσότερο πραγματικές γυναίκες και λιγότερο τα αψεγάδιαστα νεαρά μοντέλα του σήμερα. Κανονικές αναλογίες, «χερούλια του έρωτα», φυσικά πεσμένα στήθη, τριχοφυία στα επίμαχα σημεία και ανεπαίσθητες ρυτίδες μας δείχνουν τις γυναίκες όπως είναι πραγματικά και όχι όπως τις έχουμε συνηθίσει πλέον στους ψηφιακά επεξεργασμένους καταλόγους της Victoria's Secret.

Με βίντατζ εσώρουχα, υπερτονισμένα ροζ μάγουλα και βαθύ μαύρισμα τα μοντέλα της γνωστής φίρμας εσωρούχων Victoria's Secret πίσω στο 1979 σε τίποτα δεν θυμίζουν τoυς σημερινούς υπερ-σέξι Αγγέλους.

Η φίρμα, μετράει 32 χρόνια ζωής, και οι παλιοί κατάλογοί της - αν και ρετρό - έχουν τρομερό ενδιαφέρον. Οι νεαρές καλλονές μοντέλα του 1980 έχουν πιο στρογγυλές φιγούρες από αυτές που έχουμε συνηθίσει σήμερα και αυτό λόγω της έλλειψης photoshop. Τα μοντέλα αυτά θυμίζουν περισσότερο πραγματικές γυναίκες και λιγότερο τα αψεγάδιαστα νεαρά μοντέλα του σήμερα.

Κανονικές αναλογίες, «χερούλια του έρωτα», φυσικά πεσμένα στήθη, τριχοφυία στα επίμαχα σημεία και ανεπαίσθητες ρυτίδες μας δείχνουν τις γυναίκες όπως είναι πραγματικά και όχι όπως τις έχουμε συνηθίσει πλέον στους ψηφιακά επεξεργασμένους καταλόγους της Victoria's Secret.