Τους μήνυσε γιατί «την ξεγύμνωσαν»

26.04.2012
Το διάσημο μοντέλο Κόκο Ρόσα (Coco Rocha) έκανε μήνυση στο γυναικείο περιοδικό Elle της Βραζιλίας γιατί την έγδυσε παρά τη θέληση της στο εξώφυλλο Μαΐου. Το 23χρονο μοντέλο από τον Καναδά, το οποίο κρατάει στην καριέρα της μια πολιτική «όχι γυμνών» φωτογραφήσεων πόζαρε για το περιοδικό φορώντας ένα μπλε φόρεμα, αλλά και ένα κορμάκι από μέσα. Από ότι ισχυρίζεται οι photo-editors επεξεργάστηκαν τη φωτογραφία και αφαίρεσαν το κορμάκι δίνοντας την εντύπωση ότι το μοντέλο είναι γυμνό! «Ως μοντέλο υψηλής μόδας είχα πάντα την πολιτική των "Μη Γυμνών" φωτογραφήσεων» δήλωσε η Κόκο Ρόσα. Επιμένει ότι ξεκαθάρισε πριν τη φωτογράφηση στους συνεργάτες του περιοδικού ότι δεν επιθυμεί γυμνό και το περιοδικό δεν τίμησε τη συμφωνία.

Το διάσημο μοντέλο Κόκο Ρόσα (Coco Rocha) έκανε μήνυση στο γυναικείο περιοδικό Elle της Βραζιλίας γιατί την έγδυσε παρά τη θέληση της στο εξώφυλλο Μαΐου.

Το 23χρονο μοντέλο από τον Καναδά, το οποίο κρατάει στην καριέρα της μια πολιτική «όχι γυμνών» φωτογραφήσεων πόζαρε για το περιοδικό φορώντας ένα μπλε φόρεμα, αλλά και ένα κορμάκι από μέσα. Από ότι ισχυρίζεται οι photo-editors επεξεργάστηκαν τη φωτογραφία και αφαίρεσαν το κορμάκι δίνοντας την εντύπωση ότι το μοντέλο είναι γυμνό!

«Ως μοντέλο υψηλής μόδας είχα πάντα την πολιτική των "Μη Γυμνών" φωτογραφήσεων» δήλωσε η Κόκο Ρόσα. Επιμένει ότι ξεκαθάρισε πριν τη φωτογράφηση στους συνεργάτες του περιοδικού ότι δεν επιθυμεί γυμνό και το περιοδικό δεν τίμησε τη συμφωνία.