Αντριάνα δώστα όλα!

11.05.2012
Πριν λίγες μέρες είδαμε στην Αθήνα τον πρώην σταρ ποδοσφαιριστή Καρεμπέ να κάνει δηλώσεις για την Αντριάνα και το νέο της αμόρε και θυμηθήκαμε τη Σλοβάκα σταρ Αντριάνα Σκλεναρίκοβα Καρεμπέ (Adriana Sklenarikova Karembeu), που έχει πατήσει τα 40, αλλά παραμένει τρίμετρη κουκλάρα. «Αυτό το νούμερο (το 40) δεν μου ταιριάζει. Η παιδικότητα είναι πάντα παρούσα μέσα μου... Οταν ανακάλυψα την πρώτη ρυτίδα συμβιβάστηκα. Μπορούμε να μείνουμε πολύ όμορφες σε κάθε ηλικία». H μπαλκονάτη ξανθιά - που κατέχει το βραβείο Γκίνες για τα μακρύτερα πόδια σε μοντέλο - είναι πλέον επιχειρηματίας και μάλιστα επιτυχημένη, ενώ δεν σταματά να είναι σέξι και να το δείχνει κιόλας!

Πριν λίγες μέρες είδαμε στην Αθήνα τον πρώην σταρ ποδοσφαιριστή Καρεμπέ να κάνει δηλώσεις για την Αντριάνα και το νέο της αμόρε και θυμηθήκαμε τη Σλοβάκα σταρ Αντριάνα Σκλεναρίκοβα Καρεμπέ (Adriana Sklenarikova Karembeu), που έχει πατήσει τα 40, αλλά παραμένει τρίμετρη κουκλάρα.

«Αυτό το νούμερο (το 40) δεν μου ταιριάζει. Η παιδικότητα είναι πάντα παρούσα μέσα μου... Οταν ανακάλυψα την πρώτη ρυτίδα συμβιβάστηκα. Μπορούμε να μείνουμε πολύ όμορφες σε κάθε ηλικία».

H μπαλκονάτη ξανθιά - που κατέχει το βραβείο Γκίνες για τα μακρύτερα πόδια σε μοντέλο - είναι πλέον επιχειρηματίας και μάλιστα επιτυχημένη, ενώ δεν σταματά να είναι σέξι και να το δείχνει κιόλας!