Ορμόνες παίρνουν εκεί στο Μεξικό και φουσκώνουν;

14.05.2012
Αχ κουνελάκι κουνελάκι... Μα τι παίρνουν οι μελαχρινές υπάρξεις εκεί στο Μεξικό και φουσκώνουν; Η καυτή τηλεπερσόνα Έρικα Γκαρσία (Erika Garcia) φωτογραφίζεται για το Playboy Mexico Μαΐου και αναστατώνει... Οι σαπουνόπερες στη Λατινική Αμερική έχουν αναδείξει γυναίκες ηθοποιούς που δεν παίρνουν μεν το... Όκαρ ερμηνείας, αλλά μπορούν άνετα να γεμίσουν τις σελίδες ανδρικών περιοδικών με τα κάλλη τους. Μια από αυτές είναι αναμφιβόλως και η Έρικα Γκαρσία. Λίγα πράγματα ξέρουμε για την Έρικα, κυρίως ότι είχε κάνει μια υπερ-σέξι φωτογράφηση για το μεξικάνικο Maxim, έχει μακριά μαλλιά (προϊόν εξτένσιον) και γαλανά μάτια (χρωματιστοί φακοί επαφής). Κατά πως φαίνεται, το μόνο φυσικό πράγμα επάνω της είναι η φιλοδοξία της να πετύχει! Η καλλονή από το Μεξικό είναι σε σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη!

Αχ κουνελάκι κουνελάκι... Μα τι παίρνουν οι μελαχρινές υπάρξεις εκεί στο Μεξικό και φουσκώνουν; Η καυτή τηλεπερσόνα Έρικα Γκαρσία (Erika Garcia) φωτογραφίζεται για το Playboy Mexico Μαΐου και αναστατώνει... Οι σαπουνόπερες στη Λατινική Αμερική έχουν αναδείξει γυναίκες ηθοποιούς που δεν παίρνουν μεν το... Όκαρ ερμηνείας, αλλά μπορούν άνετα να γεμίσουν τις σελίδες ανδρικών περιοδικών με τα κάλλη τους. Μια από αυτές είναι αναμφιβόλως και η Έρικα Γκαρσία.

Λίγα πράγματα ξέρουμε για την Έρικα, κυρίως ότι είχε κάνει μια υπερ-σέξι φωτογράφηση για το μεξικάνικο Maxim, έχει μακριά μαλλιά (προϊόν εξτένσιον) και γαλανά μάτια (χρωματιστοί φακοί επαφής). Κατά πως φαίνεται, το μόνο φυσικό πράγμα επάνω της είναι η φιλοδοξία της να πετύχει! Η καλλονή από το Μεξικό είναι σε σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη!