Με αυτό το στήθος φρίκαρε και... άλογο

14.05.2012
Η Τζόρνταν Κάρβερ (Jordan Carver) έχει πρόβλημα. Είναι το τελευταίο πλάσμα που θα πρέπει να έχεις δίπλα σου σε καταστάσεις επικείμενης καταστροφής... διότι με αυτό το στήθος θωρηκτό είναι αδύνατον να τρέξει γρήγορα ή να ελιχθεί. Το πιο πιθανό είναι να «περδικλωθεί» και να σε πάρει μαζί της στον γκρεμό. Η Τζόρνταν στη νέα της φωτογράφηση σε μια φάρμα αλόγων φόρεσε ένα μπλε τοπ και ένα τζιν σορτς και σκανδάλισε μέχρι και τα άλογα! Μπερδεύτηκε ο Ντορής και αντί να φάει το μηλαράκι του έπεσε με τα μούτρα στα... καρπούζια. Θυμίζουμε ότι η 26χρονη Τζόρνταν Κάρβερ (Jordan Carver) είναι γκλάμουρ μόντελ (δύσκολο επάγγελμα!), Υδροχόος στο ζώδιο, χωρίς τατουάζ και πίρσινγκ και μας έρχεται από την Γερμανία, συγκεκριμένα το Μόναχο.

Η Τζόρνταν Κάρβερ (Jordan Carver) έχει πρόβλημα. Είναι το τελευταίο πλάσμα που θα πρέπει να έχεις δίπλα σου σε καταστάσεις επικείμενης καταστροφής... διότι με αυτό το στήθος θωρηκτό είναι αδύνατον να τρέξει γρήγορα ή να ελιχθεί. Το πιο πιθανό είναι να «περδικλωθεί» και να σε πάρει μαζί της στον γκρεμό. Η Τζόρνταν στη νέα της φωτογράφηση σε μια φάρμα αλόγων φόρεσε ένα μπλε τοπ και ένα τζιν σορτς και σκανδάλισε μέχρι και τα άλογα! Μπερδεύτηκε ο Ντορής και αντί να φάει το μηλαράκι του έπεσε με τα μούτρα στα καρπούζια.

Θυμίζουμε ότι η 26χρονη Τζόρνταν Κάρβερ (Jordan Carver) είναι γκλάμουρ μόντελ (δύσκολο επάγγελμα!), Υδροχόος στο ζώδιο, χωρίς τατουάζ και πίρσινγκ και μας έρχεται από την Γερμανία, συγκεκριμένα το Μόναχο.