Τα σιχαμένα βρώμικα κόλπα της Σνούκι

15.05.2012
Η 24χρονη Νικόλ Πολίτσι (Nicole Polizzi), γνωστή με το ψευδώνυμο Snooki, είναι μια Αμερικανίδα τηλεπερσόνα - γεννημένη στη Χιλή - που έγινε ευρύτερα γνωστή στην Αμερική μέσα από το ριάλιτι «Jersey Shore» του MTV. Είναι μπαϊσέξουαλ και τον Μάρτιο δήλωσε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Εκτός από μπάι, η Σνούκι είναι και φετιχίστρια. Όταν έκανε εμετό, εν μέσω ερωτικών περιπτύξεων - μέσα σε μια μπανιέρα στο τηλεριάλιτι «Jersey Shore» έκανε όλους να πιστέψουν ότι... το έκανε για την τηλεθέαση. Στην πραγματικότητα η Σνούκι στην ιδιωτική της ζωή αφήνεται με χαρά σε διάφορες αηδιαστικές συνήθειες, τις οποίες είπε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της, γράφοντας... βιβλίο! Στο μυθιστόρημά της με τίτλο «Gorilla Beach» συγκεντρώνει όλα αυτά τα σιχαμένα μικροπράγματα, που η Σνούκι θεωρεί σέξι με τον πιο διεστραμμένο τρόπο: Όπως το ρέψιμο, ο εμετός ή το να έχεις τροφές σφηνωμένες στα δόντια σου!

Η 24χρονη Νικόλ Πολίτσι (Nicole Polizzi), γνωστή με το ψευδώνυμο Snooki, είναι μια Αμερικανίδα τηλεπερσόνα - γεννημένη στη Χιλή - που έγινε ευρύτερα γνωστή στην Αμερική μέσα από το ριάλιτι «Jersey Shore» του MTV. Είναι μπαϊσέξουαλ και τον Μάρτιο δήλωσε έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Εκτός από μπάι, η Σνούκι είναι και φετιχίστρια.

Όταν έκανε εμετό, εν μέσω ερωτικών περιπτύξεων - μέσα σε μια μπανιέρα στο τηλεριάλιτι «Jersey Shore» έκανε όλους να πιστέψουν ότι... το έκανε για την τηλεθέαση. Στην πραγματικότητα η Σνούκι στην ιδιωτική της ζωή αφήνεται με χαρά σε διάφορες αηδιαστικές συνήθειες, τις οποίες είπε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της, γράφοντας... βιβλίο!

Στο μυθιστόρημά της με τίτλο «Gorilla Beach» συγκεντρώνει όλα αυτά τα σιχαμένα μικροπράγματα, που η Σνούκι θεωρεί σέξι με τον πιο διεστραμμένο τρόπο: Όπως το ρέψιμο, ο εμετός ή το να έχεις τροφές σφηνωμένες στα δόντια σου!