Κορμάρα από το Περιστέρι ξεσηκώνει την Αμερική

15.05.2012
Η Πατρίσια Κάρα σίγουρα ζει το αμερικανικό όνειρο όντας διάσημη και ιδιαίτερα αγαπητή στους αμερικανούς. Ο λόγος για την ελληνίδα Παναγιώτα Καραμούζη από το Περιστέρι, που ζει μόνιμα στην Αμερική. Μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια, αλλά και δημοσιογράφος, προξένησε μεγάλη αίσθηση με τη συμμετοχή της στο Deal or no Deal του NBC. Τότε, η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη και ξεκίνησε μία ξέφρενη περίοδος με δεκάδες περιοδικά να την παρακαλούν για μία φωτογράφηση. Έχει φωτογραφηθεί για τα Maxim, Forbes Magazine, Cosmopolitan, Glamour, Redbook, Shape, Fitness, Bride, Day Spa, Women's Fitness, Muscle & Fitness, Fitness. Σημειώστε πως το Sports Illustrated έπλεκε ύμνους τις καμπύλες της με τον φωτογραφικό τους φακό, ενώ το People την κατέταξε ανάμεσα στις 100 πιο ωραίες γυναίκες της Αμερικής! Οι τηλεοπτικές προτάσεις δεν άργησαν να της χτυπήσουν την πόρτα και από το πουθενά άρχισε να καλύπτει κοσμικά γεγονότα για λογαριασμό του FOX, CELEB TV και του θηρίου E! Entertainement. Δεν λείπουν όμως και οι συμμετοχές της σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το Las Vegas, All of Us, Passions και Beverly Hills, 90210, ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορα video games, όπως το MechCommander 2. Η Παναγιώτα, ωστόσο, δεν έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην πατρίδα της. Ανυπομονεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να έρχεται στην Ελλάδα, στο πατρικό της στο Περιστέρι και να απολαμβάνει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!

Η Πατρίσια Κάρα σίγουρα ζει το αμερικανικό όνειρο όντας διάσημη και ιδιαίτερα αγαπητή στους αμερικανούς.
Ο λόγος για την ελληνίδα Παναγιώτα Καραμούζη από το Περιστέρι, που ζει μόνιμα στην Αμερική. Μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια, αλλά και δημοσιογράφος, προξένησε μεγάλη αίσθηση με τη συμμετοχή της στο Deal or no Deal του NBC. Τότε, η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη και ξεκίνησε μία ξέφρενη περίοδος με δεκάδες περιοδικά να την παρακαλούν για μία φωτογράφηση. Έχει φωτογραφηθεί για τα Maxim, Forbes Magazine, Cosmopolitan, Glamour, Redbook, Shape, Fitness, Bride, Day Spa, Women's Fitness, Muscle & Fitness, Fitness. Σημειώστε πως το Sports Illustrated έπλεκε ύμνους τις καμπύλες της με τον φωτογραφικό τους φακό, ενώ το People την κατέταξε ανάμεσα στις 100 πιο ωραίες γυναίκες της Αμερικής!

Οι τηλεοπτικές προτάσεις δεν άργησαν να της χτυπήσουν την πόρτα και από το πουθενά άρχισε να καλύπτει κοσμικά γεγονότα για λογαριασμό του FOX, CELEB TV και του θηρίου E! Entertainement.
Δεν λείπουν όμως και οι συμμετοχές της σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το Las Vegas, All of Us, Passions και Beverly Hills, 90210, ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορα video games, όπως το MechCommander 2.

Η Παναγιώτα, ωστόσο, δεν έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην πατρίδα της. Ανυπομονεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να έρχεται στην Ελλάδα, στο πατρικό της στο Περιστέρι και να απολαμβάνει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!