Αϊσουάρια Ράι: Την εκβιάζουν να αδυνατίσει

18.05.2012
Το Μπόλιγουντ δεν συγχωρεί! Στο καλτ σινεμά της Ινδίας οι γυναίκες ηθοποιοί οφείλουν να είναι απλώς ... τέλειες. Πριν μερικούς μήνες η 38χρονη ιέρεια του Μπόλιγουντ, Αϊσουάρια Ράι (Aishwarya Rai) - την οποία συχνά τα διεθνή μίντια αποκαλούν «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο» - έφερε στον κόσμο μια αξιολάτρευτη κορούλα. Η Ινδή ηθοποιός και πρώην Μις Κόσμος, που είναι παντρεμένη με τον σουπερστάρ της Ινδίας Αμπιτσέκ Μπαχτσάν (Abhishek Bachchan), γιο του διασημότερου Ινδού ηθοποιού, Αμιτάμπ Μπαχτσάν (Amitabh Bachchan), πήρε αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη της... και οι θαυμαστές της έχουν απογοητευτεί σφόδρα. Η Αϊσουάρια χάρηκε την εγκυμοσύνη της, αλλά τώρα οι θαυμαστές της επιμένουν να την ξαναδούν ομορφότερη και πιο αδύνατη από ποτέ! Η Μπριζίτ Μπαρντό της Βομβάης με το χαρισματικό πρόσωπο και τα υπέροχα μάτια, χαρακτηριστικά του Σκορπιού, είναι το πιο γνωστό ινδικό γυναικείο όνομα στο εξωτερικό από την εποχή της Ιντιρα Γκάντι.

Το Μπόλιγουντ δεν συγχωρεί! Στο καλτ σινεμά της Ινδίας οι γυναίκες ηθοποιοί οφείλουν να είναι απλώς ... τέλειες. Πριν μερικούς μήνες η 38χρονη ιέρεια του Μπόλιγουντ, Αϊσουάρια Ράι (Aishwarya Rai) - την οποία συχνά τα διεθνή μίντια αποκαλούν «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο» - έφερε στον κόσμο μια αξιολάτρευτη κορούλα.

Η Ινδή ηθοποιός και πρώην Μις Κόσμος, που είναι παντρεμένη με τον σουπερστάρ της Ινδίας Αμπιτσέκ Μπαχτσάν (Abhishek Bachchan), γιο του διασημότερου Ινδού ηθοποιού, Αμιτάμπ Μπαχτσάν (Amitabh Bachchan), πήρε αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη της... και οι θαυμαστές της έχουν απογοητευτεί σφόδρα. Η Αϊσουάρια χάρηκε την εγκυμοσύνη της, αλλά τώρα οι θαυμαστές της επιμένουν να την ξαναδούν ομορφότερη και πιο αδύνατη από ποτέ!

Η Μπριζίτ Μπαρντό της Βομβάης με το χαρισματικό πρόσωπο και τα υπέροχα μάτια, χαρακτηριστικά του Σκορπιού, είναι το πιο γνωστό ινδικό γυναικείο όνομα στο εξωτερικό από την εποχή της Ιντιρα Γκάντι.