Γυμνή από κάτω προς τα επάνω!

21.05.2012
Άλλη μια φωτογράφηση της εντυπωσιακής κατάξανθης Ράιαν Σούγκντεν (Rhian Sugden) επιβεβαιώνει την παλαιότερη δήλωσή της ότι της αρέσει να κάνει σεξ και να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η 25χρονη πανύψηλη κορμάρα από το Μάντσεστερ ποζάρει ολόγυμνη και φανερώνει το λόγο για τον οποίο ξετρέλανε τον διάσημο ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo, που υπήρξε τρελά ερωτευμένος μαζί της. Η Ράιαν - διάσημο κορίτσι της σελίδας 3 της The Sun - έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Loaded, Μaxim, Zoo και Nuts, και η δημοτικότητά της ανέβηκε στα ύψη όταν η αγγλική εφημερίδα «The Sun» ανέφερε ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο (αν και δεσμευμένος με το πανέμορφο μοντέλο Ιρίνα Σέικ), την προσέγγισε μηνυματικώς!

Άλλη μια φωτογράφηση της εντυπωσιακής κατάξανθης Ράιαν Σούγκντεν (Rhian Sugden) επιβεβαιώνει την παλαιότερη δήλωσή της ότι της αρέσει να κάνει σεξ και να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η 25χρονη πανύψηλη κορμάρα από το Μάντσεστερ ποζάρει ολόγυμνη και φανερώνει το λόγο για τον οποίο ξετρέλανε τον διάσημο ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo, που υπήρξε τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Η Ράιαν - διάσημο κορίτσι της σελίδας 3 της The Sun - έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Loaded, Μaxim, Zoo και Nuts, και η δημοτικότητά της ανέβηκε στα ύψη όταν η αγγλική εφημερίδα «The Sun» ανέφερε ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο (αν και δεσμευμένος με το πανέμορφο μοντέλο Ιρίνα Σέικ), την προσέγγισε μηνυματικώς!