Εξπέρ στο «πισινάτο»

24.05.2012
Τη Δανέζα Μέι Άντερσεν (May Andersen) την πρωτογνωρίσαμε στις πασαρέλες της Victoria's Secret... ένας πραγματικός Άγγελος! Αργότερα ξεδίπλωσε το 1.78 κορμί της στις σελίδες του Sports Illustrated περισσότερες από μία φορές. Η 30χρονη δίμετρη καλλονή - με το γατίσιο βλέμμα - μπορεί να άλλαξε επάγγελμα, το Playboy όμως της αφιέρωσε ολόγυμνο εντιτόριαλ την περασμένη άνοιξη. Στη φωτογράφηση αυτή το ξανθό μοντέλο ξαπλώνει σε όλα τα σημεία μιας άδειας και γεμάτης πισίνας... δείχνοντας με χάρη το λεγόμενο... «πισινάτο»! Η Μέι ασχολείται πλέον με την τέχνη και δουλεύει ως βοηθός διευθυντή στη γκαλερί «The Hole» της Νέας Υόρκης. Το 2000 είχε ένα τραγικό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν την εμβόλισε ένα απορριμματοφόρο του δήμου της Νέας Υόρκης. Το νεαρό μοντέλο έσπασε την κλείδα, τον καρπό σε τρία σημεία και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στη λεκάνη. Αφού ξεπέρασε το τραυματισμό της επανήλθε δριμύτερη στις πασαρέλες, αν και τελικά αντάλλαξε την επίπονη ορθοστασία... με την τέχνη.

Τη Δανέζα Μέι Άντερσεν (May Andersen) την πρωτογνωρίσαμε στις πασαρέλες της Victoria's Secret... ένας πραγματικός Άγγελος! Αργότερα ξεδίπλωσε το 1.78 κορμί της στις σελίδες του Sports Illustrated περισσότερες από μία φορές. Η 30χρονη δίμετρη καλλονή - με το γατίσιο βλέμμα - μπορεί να άλλαξε επάγγελμα, το Playboy όμως της αφιέρωσε ολόγυμνο εντιτόριαλ την περασμένη άνοιξη. Στη φωτογράφηση αυτή το ξανθό μοντέλο ξαπλώνει σε όλα τα σημεία μιας άδειας και γεμάτης πισίνας... δείχνοντας με χάρη το λεγόμενο... «πισινάτο»!

Η Μέι ασχολείται πλέον με την τέχνη και δουλεύει ως βοηθός διευθυντή στη γκαλερί «The Hole» της Νέας Υόρκης. Το 2000 είχε ένα τραγικό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν την εμβόλισε ένα απορριμματοφόρο του δήμου της Νέας Υόρκης. Το νεαρό μοντέλο έσπασε την κλείδα, τον καρπό σε τρία σημεία και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στη λεκάνη. Αφού ξεπέρασε το τραυματισμό της επανήλθε δριμύτερη στις πασαρέλες, αν και τελικά αντάλλαξε την επίπονη ορθοστασία... με την τέχνη.