EURO 2012: Οι πιο καυτές WAGs της Πολωνίας

08.06.2012
To Euro ξεκινάει και το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας με τη διοργανώτρια Πολωνία αναμένεται καυτό. Μέσα στο γήπεδο καρδιοχτυπούν οι παίχτες και έξω από αυτό οι περίφημες WAGs (ακρωνύμιο των Wives and Girlfriends, δηλαδή σύζυγοι και φιλενάδες των διάσημων ποδοσφαιριστών). Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο καυτές WAGs της πολωνικής επικράτειας... αυτές που έχουν καταγωγή από την Πολωνία και έχουν ξεροσταλιάσει στις κερκίδες στα παιχνίδια των αγαπημένων τους! Πρώτη στη λίστα η 28χρονη Ντορότα Ράμπστεβκα (Dorota Rabczewska) - με το τρυφερό ψευδώνυμο Doda. Είναι Πολωνή τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα, μέλος της πολωνικής ροκ μπάντας Virgin - αλλά και μέλος της MENSA, διότι το IQ της σαρώνει τις κλίμακες. Η εκρηκτική Nτόντα ήταν παντρεμένη με τον Ράντοσλαβ Μάτζαν (Radoslav Madjan) τον τερματοφύλακα της Εθνικής Πoλωνίας του 2005. Μπορεί να χώρισαν, αλλά η Ντόντα παραμένει μια από τις πιο γνωστές WAGS της Πολωνίας. Η 34χρονη Κρίστεν Πάζικ (Kristen Pazik) είναι μοντέλο από τη Μινεσότα (Minnesota), αλλά Πολωνή στην καταγωγή... Με πατέρα μεγάλο μπασκετμπολίστα ξέρει καλά τι σημαίνει προπόνηση και πρωταθλητισμός. Η ξανθιά κουκλάρα είναι παντρεμένη με τον Αντρί Τσεβτσένκο (Andriy Shevchenko) της Εθνικής Ουκρανίας και έχουν δύο γιούς. Η εικονιζόμενη Άννα Πριβίλσκα (Anna Przybylska) είναι Πολωνή ηθοποιός και μοντέλο και έπαιξε στα φιλμ «Warsaw Dark» και «The Chauffeur». Είναι η σύζυγος του Γιαροσλάβ Μπιένιουκ (Jaroslav Bieniuk), πρώην παίκτη της Εθνικής Πολωνίας και έχει ψηφιστεί αμέτρητες φορές πιο όμορφη ηθοποιός από την Πολωνία. Έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις που έχουν σοκάρει, ενώ σήμερα στα 34 είναι πιο περιζήτητη από ποτέ. Η Μόνικα Πουτσάλσκι (Monika Puchalski) είναι σύζυγός του Λούκας Ποντόλσκι (Lukas Podolski), που έπαιζε επιθετικός στη Μπάγιερν Μονάχου και κατόπιν σε ομάδα της Κολονίας. Η Μόνικα είναι απόλυτα χαμηλών τόνων, δεν χάνει παιχνίδι, αλλά προτιμάει να κάθεται σπίτι με το γιό της και να παρακολουθεί τα ματς από την τηλεόραση! Χ.Τ.

To Euro ξεκινάει και το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας με τη διοργανώτρια Πολωνία αναμένεται καυτό. Μέσα στο γήπεδο καρδιοχτυπούν οι παίχτες και έξω από αυτό οι περίφημες WAGs (ακρωνύμιο των Wives and Girlfriends, δηλαδή σύζυγοι και φιλενάδες των διάσημων ποδοσφαιριστών).

Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο καυτές WAGs της πολωνικής επικράτειας... αυτές που έχουν καταγωγή από την Πολωνία και έχουν ξεροσταλιάσει στις κερκίδες στα παιχνίδια των αγαπημένων τους!

Πρώτη στη λίστα η 28χρονη Ντορότα Ράμπστεβκα (Dorota Rabczewska) - με το τρυφερό ψευδώνυμο Doda. Είναι Πολωνή τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα, μέλος της πολωνικής ροκ μπάντας Virgin - αλλά και μέλος της MENSA, διότι το IQ της σαρώνει τις κλίμακες. Η εκρηκτική Nτόντα ήταν παντρεμένη με τον Ράντοσλαβ Μάτζαν (Radoslav Madjan) τον τερματοφύλακα της Εθνικής Πoλωνίας του 2005. Μπορεί να χώρισαν, αλλά η Ντόντα παραμένει η «Βικτόρια Μπέκαμ» της Πολωνίας.

Η 34χρονη Κρίστεν Πάζικ (Kristen Pazik) είναι μοντέλο από τη Μινεσότα, αλλά Πολωνή στην καταγωγή... Με πατέρα μεγάλο μπασκετμπολίστα ξέρει καλά τι σημαίνει προπόνηση και πρωταθλητισμός. Η ξανθιά κουκλάρα είναι παντρεμένη με τον Αντρί Τσεβτσένκο (Andriy Shevchenko) της Εθνικής Ουκρανίας και έχουν δύο γιούς.

Η Άννα Πριβίλσκα (Anna Przybylska) είναι Πολωνή ηθοποιός και μοντέλο και έπαιξε στα φιλμ «Warsaw Dark» και «The Chauffeur». Είναι η σύζυγος του Γιαροσλάβ Μπιένιουκ (Jaroslav Bieniuk), πρώην παίκτη της Εθνικής Πολωνίας και έχει ψηφιστεί αμέτρητες φορές πιο όμορφη ηθοποιός από την Πολωνία. Έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις που έχουν σοκάρει, ενώ σήμερα στα 34 είναι πιο περιζήτητη από ποτέ.

Η Μόνικα Πουτσάλσκι (Monika Puchalski) είναι σύζυγός του Λούκας Ποντόλσκι (Lukas Podolski), που έπαιζε επιθετικός στη Μπάγιερν Μονάχου και κατόπιν σε ομάδα της Κολονίας. Η Μόνικα είναι απόλυτα χαμηλών τόνων, δεν χάνει παιχνίδι, αλλά προτιμάει να κάθεται σπίτι με το γιό της και να παρακολουθεί τα ματς από την τηλεόραση!

Χ.Τ.