Τρελό κορμί για να... σουτάρεις!

11.06.2012
Έχει πάρει τα μυαλά των απανταχού φιλάθλων του Euro! Η Ιταλίδα Φεντερίκα Ριντόλφι (Federica Ridolfi εκτός από τρελό κορμί είναι και φανατική της στρογγυλής θεάς, τόσο φανατική που ήταν παρούσα στον αγώνα της Εθνικής της με την Ισπανία! Η Φεντερίκα γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 1974 στην Ρώμη και είναι ολίγον τι χορεύτρια, ολίγον τι ηθοποιός, αλλά και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Είναι κόρη του Ιταλού ηθοποιού Τζιάνι Ριντόλφι (Gianni Ridolfi) και ήταν αρραβωνιασμένη με τον ποδοσφαιριστή Τζουλιάνο Τζιανιτσέντα (Giuliano Giannichedda).

Η ιταλίδα Φεντερίκα Ριντόλφι (Federica Ridolfi) έχει πάρει τα μυαλά των απανταχού φιλάθλων του Euro! Γιατί εκτός από τρελό κορμί είναι και φανατική της στρογγυλής θεάς, τόσο φανατική που ήταν παρούσα στον αγώνα της Εθνικής της με την Ισπανία!

Η Φεντερίκα γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 1974 στην Ρώμη και είναι ολίγον τι χορεύτρια, ολίγον τι ηθοποιός, αλλά και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Είναι κόρη του Ιταλού ηθοποιού Τζιάνι Ριντόλφι (Gianni Ridolfi) και ήταν αρραβωνιασμένη με τον ποδοσφαιριστή Τζουλιάνο Τζιανιτσέντα (Giuliano Giannichedda).