Αξίζει να τον «καρφώσεις» στα πέναλτι

21.06.2012
Η αναμέτρηση της εθνικής ποδοσφαίρου Πορτογαλίας με την Τσεχία είναι πραγματικό ντέρμπι και τα καυτά κορμιά από τις χώρες των διεθνών ποδοσφαιριστών κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν να «καθαρίσει» το ματς πριν τα... πέναλτι! Στη λογική αυτή πόζαρε για να εμψυχώσει την Πορτογαλία να βάλει γκολ... η ηθοποιός και τηλεπερσόνα Πάουλα Λαμπαρέδας (Paula Labaredas), η οποία στέλνει φιλιά στον Ρονάλντο και «φιλικούς» χαιρετισμούς! Τσεχία και Πορτογαλία αναμετρώνται το βράδυ της 21ης Ιουνίου με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του EURO 2012. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 50.000 θέσεων εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ εάν δεν προκύψει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Η αναμέτρηση της εθνικής ποδοσφαίρου Πορτογαλίας με την Τσεχία είναι πραγματικό ντέρμπι και τα καυτά κορμιά από τις χώρες των διεθνών ποδοσφαιριστών κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν να «καθαρίσει» το ματς πριν τα... πέναλτι! Στη λογική αυτή πόζαρε για να εμψυχώσει την Πορτογαλία να βάλει γκολ... η ηθοποιός και τηλεπερσόνα Πάουλα Λαμπαρέδας (Paula Labaredas), η οποία στέλνει φιλιά στον Ρονάλντο και «φιλικούς» χαιρετισμούς!

Τσεχία και Πορτογαλία αναμετρώνται το βράδυ της 21ης Ιουνίου με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του EURO 2012. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 50.000 θέσεων εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ εάν δεν προκύψει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.