Εδώ μέσα δεν κρύβεται... μωρό!

25.06.2012
Δεν θα γίνει μπαμπάς απ΄ό,τι φαίνεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αν και κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν έγκυο τη σύντροφό του, Στέισι Κίμπλερ, η τελευταία αποφάσισε η ίδια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Δεν το είπε με λόγια, όμως η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της η 32χρονη πρώην αθλήτρια πάλης δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολία. Γνωστή για το καλογυμνασμένο κορμί της, η Στέισι πόσταρε μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με μία συναθλήτριά της, όπου τις εντυπώσεις έκλεψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα οι κοιλιακοί της. Κατά τα άλλα, το διάσημο ζεύγος γιόρτασε την πρώτη επέτειο της σχέσης του στην Ιταλία πριν από μία εβδομάδα.

Δεν θα γίνει μπαμπάς απ΄ό,τι φαίνεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αν και κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν έγκυο τη σύντροφό του, Στέισι Κίμπλερ, η τελευταία αποφάσισε η ίδια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν το είπε με λόγια, όμως η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της η 32χρονη πρώην αθλήτρια πάλης δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολία. Γνωστή για το καλογυμνασμένο κορμί της, η Στέισι πόσταρε μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με μία συναθλήτριά της, όπου τις εντυπώσεις έκλεψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα οι κοιλιακοί της. Κατά τα άλλα, το διάσημο ζεύγος γιόρτασε την πρώτη επέτειο της σχέσης του στην Ιταλία πριν από μία εβδομάδα.