Κέιτι Χολμς: Η κατάρρευση βήμα βήμα

02.07.2012
Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζει! Η είδηση για την 33χρονη Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και τον 50άρη Τομ Κρουζ (Tom Cruise) δεν έσκασε σαν βόμβα, διότι όσοι γνώριζαν το ζευγάρι έναν χωρισμό τον περίμεναν αργά ή γρήγορα. Ο φανατικός σαϊεντολόγος Τομ φαίνεται ότι "έπνιξε" τη γλυκούλα Κέιτι απ' το Οχάιο με τις παράλογες απαιτήσεις και συμπεριφορές του και την οδήγησε στην παραλίγο κατάρρευση. Δηλώσεις από το φιλικό της περιβάλλον θέλουν την Χολμς να πέφτει ψυχολογικά και εμφανισιακά βήμα βήμα μέσα σε έναν ασφυκτικό γάμο, ο οποίος ξεκίνησε με ένα ζεύγος τρελά ερωτευμένο και κατέληξε με εκείνη να επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου. Η Χολμς, που κυκλοφορεί όλο και πιο συχνά ατημέλητη και κουρασμένη, ζητάει την αποκλειστική κηδεμονία της Σούρι και παχυλή διατροφή, αν και υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο - που από ότι φαίνεται θα επανεξεταστεί. Το ζευγάρι ζούσε στη Νέα Υόρκη μαζί με την 6χρονη κόρη τους, Σούρι (Suri) και τα δύο υιοθετημένα παιδιά του Κρουζ, Ιζαμπέλα (Isabella) και Κόνορ (Connor) από τον προηγούμενο γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman). Η περιουσία του Τομ Κρουζ εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια δολάρια και της Κέιτι Χολμς στα 25 εκατομμύρια. Ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2006, σε μια λαμπερή τελετή στο μεσαιωνικό κάστρο Odescalchi στην Ιταλία Δες τη φωτογραφία του Τομ Κρουζ που έκανε έξαλλη την Χολμς και φωτογραφικό του Κρουζ από τον Πρωτάρη στο Top Gun

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζει! Η είδηση για την 33χρονη Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και τον 50άρη Τομ Κρουζ (Tom Cruise) δεν έσκασε σαν βόμβα, διότι όσοι γνώριζαν το ζευγάρι έναν χωρισμό τον περίμεναν αργά ή γρήγορα.

Ο φανατικός σαϊεντολόγος Τομ φαίνεται ότι "έπνιξε" τη γλυκούλα Κέιτι απ' το Οχάιο με τις παράλογες απαιτήσεις και συμπεριφορές του και την οδήγησε στην παραλίγο κατάρρευση. Δηλώσεις από το φιλικό της περιβάλλον θέλουν την Χολμς να πέφτει ψυχολογικά και εμφανισιακά βήμα βήμα μέσα σε έναν ασφυκτικό γάμο, ο οποίος ξεκίνησε με ένα ζεύγος τρελά ερωτευμένο και κατέληξε με εκείνη να επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου.

Η Χολμς, που κυκλοφορεί όλο και πιο συχνά ατημέλητη και κουρασμένη, ζητάει την αποκλειστική κηδεμονία της Σούρι και παχυλή διατροφή, αν και υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο - που από ότι φαίνεται θα επανεξεταστεί. Το ζευγάρι ζούσε στη Νέα Υόρκη μαζί με την 6χρονη κόρη τους, Σούρι (Suri) και τα δύο υιοθετημένα παιδιά του Κρουζ, Ιζαμπέλα (Isabella) και Κόνορ (Connor) από τον προηγούμενο γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Η περιουσία του Τομ Κρουζ εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια δολάρια και της Κέιτι Χολμς στα 25 εκατομμύρια. Ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2006, σε μια λαμπερή τελετή στο μεσαιωνικό κάστρο Odescalchi στην Ιταλία

Δες τη φωτογραφία του Τομ Κρουζ που έκανε έξαλλη την Χολμς

και φωτογραφικό του Κρουζ από τον Πρωτάρη στο Top Gun