Καυτά καρφώματα και ...γάμοι στην άμμο

01.08.2012
Η καυτή άμμος του beach volley φαίνεται πως φέρνει τις αθλήτριες πιο κοντά απ΄ ότι φαντάζεστε. Εκτός από τα ... πιασίματα που δίνουν και παίρνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, ακόμη και γάμοι έρχονται στο προσκήνιο! Ο λόγος για την διάσημη αυστραλή πρωταθλήτρια του beach volley, Νάταλι Κουκ (Natalie Cook) που είναι παντρεμένη με την καναδή επίσης παίκτρια beach volley, Σάρα Μάξγουέλ (Sarah Maxwell). Μετά από 6 χρόνια σχέσης, οι δύο αθλήτριες αντήλλαξαν γαμήλιους όρκους τον Νοέμβριο 2008 στη Νέα Ζηλανδία και δηλώνουν πιο αγαπημένες από ποτέ. Η 37χρονη σήμερα Κουκ είναι όνομα- μύθος στο άθλημα του Beach volley. Η Ολυμπιάδα του Λονδίνου είναι η 5η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού από το 1996 που μπήκε το άθλημα στο Ολυμπιακό πρόγραμμα δεν έχει χάσει ραντεβού για ραντεβού! Έχει μάλιστα κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 και ένα χρυσό, το 2000.

Η καυτή άμμος του beach volley φαίνεται πως φέρνει τις αθλήτριες πιο κοντά απ΄ ότι φαντάζεστε.
Εκτός από τα ... πιασίματα που δίνουν και παίρνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, ακόμη και γάμοι έρχονται στο προσκήνιο!
Ο λόγος για την διάσημη αυστραλή πρωταθλήτρια του beach volley, Νάταλι Κουκ (Natalie Cook) που είναι παντρεμένη με την καναδή επίσης παίκτρια beach volley, Σάρα Μάξγουέλ (Sarah Maxwell). Μετά από 6 χρόνια σχέσης, οι δύο αθλήτριες αντήλλαξαν γαμήλιους όρκους τον Νοέμβριο 2008 στη Νέα Ζηλανδία και δηλώνουν πιο αγαπημένες από ποτέ.
Η 37χρονη σήμερα Κουκ είναι όνομα- μύθος στο άθλημα του Beach volley. Η Ολυμπιάδα του Λονδίνου είναι η 5η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού από το 1996 που μπήκε το άθλημα στο Ολυμπιακό πρόγραμμα δεν έχει χάσει ραντεβού για ραντεβού! Έχει μάλιστα κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 και ένα χρυσό, το 2000.