Η αδελφή της Πενέλοπε Κρουζ σε σαδομαζό πόζες

08.08.2012
Σαδομαχιστικές τάσεις φαίνεται πως έχει η Μόνικα Κρουζ, η αδελφή της Πενέλοπε, γι΄ αυτό και αποτελεί το νέο πρόσωπο της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Agent Provocateur! Με εσώρουχα σε σκούρες αποχρώσεις και σέξι δαντέλες ποζάρει προκλητικά με περίσσιο αισθησιασμό και πραγματικά αφήνει μας άφωνους με την θηλυκότητά της και τις τρομερές καμπύλες του κορμιού της. Τo concept της φωτογράφησης λαμβάνει χώρα σε μια παλιά σκοτεινή φυλακή του Λονδίνου και παραπέμπει στο μπεστ σέλλερ των τελευταίων μηνών «50 αποχρώσεις του γκρι» (Fifty Shades of Grey), ένα βιβλίο με σαδομαχιστικές προεκτάσεις που κάνει θραύση στο γυναικείο φύλο. Τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας: «Wilhelmina: Show Your True Self» και εκεί η Μόνικα υποδύεται μία βικτωριανή πανέμορφη γυναίκα, της οποίας η «πραγματική» ομορφιά αποκαλύπτεται από μία μαγική κάμερα. Η 35χρονη σήμερα Μόνικα, είναι εξαιρετικά αγαπητή στην Ισπανία και παρόλο που μοιάζει εμφανώς με την αδελφή της, είναι πολύ πιο σέξι, αλλά και πιο… πρόστυχη.

Σαδομαχιστικές τάσεις φαίνεται πως έχει η Μόνικα Κρουζ, η αδελφή της Πενέλοπε, γι΄ αυτό και αποτελεί το νέο πρόσωπο της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Agent Provocateur!

Με εσώρουχα σε σκούρες αποχρώσεις και σέξι δαντέλες ποζάρει προκλητικά με περίσσιο αισθησιασμό και πραγματικά αφήνει μας άφωνους με την θηλυκότητά της και τις τρομερές καμπύλες του κορμιού της.
Τo concept της φωτογράφησης λαμβάνει χώρα σε μια παλιά σκοτεινή φυλακή του Λονδίνου και παραπέμπει στο μπεστ σέλλερ των τελευταίων μηνών «50 αποχρώσεις του γκρι» (Fifty Shades of Grey), ένα βιβλίο με σαδομαχιστικές προεκτάσεις που κάνει θραύση στο γυναικείο φύλο. Τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας: «Wilhelmina: Show Your True Self» και εκεί η Μόνικα υποδύεται μία βικτωριανή πανέμορφη γυναίκα, της οποίας η «πραγματική» ομορφιά αποκαλύπτεται από μία μαγική κάμερα.
Η 35χρονη σήμερα Μόνικα, είναι εξαιρετικά αγαπητή στην Ισπανία και παρόλο που μοιάζει εμφανώς με την αδελφή της, είναι πολύ πιο σέξι, αλλά και πιο… πρόστυχη.