Τελείως ξετσίπωτη η γυναίκα του προέδρου της Μπάρτσα!

09.08.2012
Όλα μα όλα τα πέταξε η πρώην πορνοστάρ Μαρία Λαπιέδρα (Maria Lapiedra) σε φωτογράφησή της για το περιοδικό Interviu! Το παράδοξο με τη Λαπιέδρα δεν είναι ότι γδύθηκε τελείως για ένα περιοδικό, αυτό είναι πολύ light γι΄αυτήν μετά από τόσες σεξοταινίες που έχει γυρίσει, αλλά το ότι πλέον είναι σύζυγος του Χουάν Λαπόρτα (Juan Laporta) του πρώην πρόεδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας, της Μπαρτσελόνα! Σημειώστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Λαπιέρδα επιδεικνύει δημοσίως τα κάλλη της ως κυρία… Λαπόρτα. Πρόσφατα στο ισπανικό σόου που παρουσιάζει, ένας από τους καλεσμένους τής τράβηξε το φόρεμα, με αποτέλεσμα να βγουν όλα σε κοινή θέα!

Όλα μα όλα τα πέταξε η πρώην πορνοστάρ Μαρία Λαπιέδρα (Maria Lapiedra) σε φωτογράφησή της για το περιοδικό Interviu!
Το παράδοξο με τη Λαπιέδρα δεν είναι ότι γδύθηκε τελείως για ένα περιοδικό, αυτό είναι πολύ light γι΄αυτήν μετά από τόσες σεξοταινίες που έχει γυρίσει, αλλά το ότι πλέον είναι σύζυγος του Χουάν Λαπόρτα (Juan Laporta) του πρώην πρόεδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας, της Μπαρτσελόνα!
Σημειώστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Λαπιέρδα επιδεικνύει δημοσίως τα κάλλη της ως κυρία… Λαπόρτα. Πρόσφατα στο ισπανικό σόου που παρουσιάζει, ένας από τους καλεσμένους τής τράβηξε το φόρεμα, με αποτέλεσμα να βγουν όλα σε κοινή θέα!