Ταμάρα, όπως λέμε ΚΟΡΜΑΡΑ

14.08.2012
Την τρομερή της κορμάρα επιδεικνύει με περίσσια χάρη και …αυτοπεποίθηση η δισεκατομμυριούχος Ταμάρα Εκκλεστόουν (Tamara Ecclestone) φορώντας ένα αποκαλυπτικό ολόλευκο μπικίνι σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου. Εκεί πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με το σκυλάκι της την Κοκό, με την οποία απαθανατίστηκε σε τρυφερές περιπτύξεις. Όλα αυτά έλαβαν χώρα στο Λος Άντζελες, όπου η 28χρονη κόρη του «αφεντικού» της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Εκκλεστόουν, πέταξε για λίγο με την 23χρονη αδελφή της Πέτρα και εθεάθησαν στη γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς για… shopping therapy. Η Ταμάρα αυτήν την περίοδο προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Omar Khyami, οπότε καταλαβαίνετε πως τα εμπορικά καταστήματα στρώνουν κόκκινα χαλιά στο πέρασμά της!


Την τρομερή της κορμάρα επιδεικνύει με περίσσια χάρη και …αυτοπεποίθηση η δισεκατομμυριούχος Ταμάρα Εκκλεστόουν (Tamara Ecclestone) φορώντας ένα αποκαλυπτικό ολόλευκο μπικίνι σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου. Εκεί πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με το σκυλάκι της την Κοκό, με την οποία απαθανατίστηκε σε τρυφερές περιπτύξεις.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στο Λος Άντζελες, όπου η 28χρονη κόρη του «αφεντικού» της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Εκκλεστόουν, πέταξε για λίγο με την 23χρονη αδελφή της Πέτρα και εθεάθησαν στη γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς για… shopping therapy. Η Ταμάρα αυτήν την περίοδο προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Omar Khyami, οπότε καταλαβαίνετε πως τα εμπορικά καταστήματα στρώνουν κόκκινα χαλιά στο πέρασμά της!