Ξεπόρτισε και άρχισε να γδύνεται!

21.08.2012
Η ζωή μετά το Big Brother μπορεί να πάρει δύο δρόμους: Ή θα εξαφανιστείς από προσώπου γης ή θα έχεις μία επιτυχία διάττοντα… αστέρα. Το δεύτερο έπαθε η Άσλει Χιουζ (Αshleigh Ηughes), το νεαρό μοντέλο από το Έσεξ που έκανε ένα πέρασμα από το βρετανικό Big Brother και έκτοτε έγινε διάσημη. Πρόσφατα, μάλιστα, η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο, γιατί έκανε μία σκανδαλιστική φωτογράφηση (+εξώφυλλο) για λογαριασμό του περιοδικού ZOO! «Πλέον είμαι γνωστή», εξομολογείται η νεαρή Ασλεϊ που πλέον κυνηγά σαν μανιακή μια καριέρα στην τηλεόραση, και συνεχίζει «πριν μπω στο ριάλιτι είχα 46 followers στο twitter. Σήμερα έχω 20.000». Αντε και εις ανώτερα Ασλεϊ!

Η ζωή μετά το Big Brother μπορεί να πάρει δύο δρόμους: Ή θα εξαφανιστείς από προσώπου γης ή θα έχεις μία επιτυχία διάττοντα… αστέρα.
Το δεύτερο έπαθε η Άσλει Χιουζ (Αshleigh Ηughes), το νεαρό μοντέλο από το Έσεξ που έκανε ένα πέρασμα από το βρετανικό Big Brother και έκτοτε έγινε διάσημη. Πρόσφατα, μάλιστα, η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο, γιατί έκανε μία σκανδαλιστική φωτογράφηση (+εξώφυλλο) για λογαριασμό του περιοδικού ZOO!
«Πλέον είμαι γνωστή», εξομολογείται η νεαρή Ασλεϊ που πλέον κυνηγά σαν μανιακή μια καριέρα στην τηλεόραση, και συνεχίζει «πριν μπω στο ριάλιτι είχα 46 followers στο twitter. Σήμερα έχω 20.000».

Αντε και εις ανώτερα Ασλεϊ!