Ελληνική κορμάρα ανάβει φωτιές

21.08.2012
Φωτιές ανάβει στις παραλίες που πατά το πόδι της η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πράγμα που δεν είναι άξιον καμίας απορίας αν δει κανείς το σώμα της, που όχι μόνο καλλίγραμμο είναι, αλλά διαθέτει και τις καμπύλες εκείνες που προκαλούν απανωτές ανατριχίλες στο ανδρικό φύλο! Η Ειρήνη, μπορεί να έχει… τσακωθεί με το μικρόφωνο και ουκ ολίγες φορές «κατακεραυνώθηκε» από τους κριτές του X Factor στο οποίο συμμετείχε, ωστόσο δεν το βάζει κάτω! Το καλοκαίρι περιόδευσε σε πόλεις της Ελλάδας στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη και στα ενδιάμεσα διαλείμματα άπλωνε την κορμάρα της στις ελληνικές παραλίες και… πισίνες!

Φωτιές ανάβει στις παραλίες που πατά το πόδι της η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πράγμα που δεν είναι άξιον καμίας απορίας αν δει κανείς το σώμα της, που όχι μόνο καλλίγραμμο είναι, αλλά διαθέτει και τις καμπύλες εκείνες που προκαλούν απανωτές ανατριχίλες στο ανδρικό φύλο!
Η Ειρήνη, μπορεί να έχει… τσακωθεί με το μικρόφωνο και ουκ ολίγες φορές «κατακεραυνώθηκε» από τους κριτές του X Factor στο οποίο συμμετείχε, ωστόσο δεν το βάζει κάτω! Το καλοκαίρι περιόδευσε σε πόλεις της Ελλάδας στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη και στα ενδιάμεσα διαλείμματα άπλωνε την κορμάρα της στις ελληνικές παραλίες και… πισίνες!