Λατίνα ρεπόρτερ φωτιά και λαύρα

22.08.2012
Έχει βαλθεί να διατηρήσει τον τίτλο της πιο καυτής και περιζήτητης ρεπόρτερ στο Μεξικό. Όταν φωτογραφήθηκε για το ανδρικό περιοδικό Playboy στο 2010 η δημοτικότητα της παρουσιάστριας και ηθοποιού, Έλμπα Χιμένεθ (Elba Jimenez), απογειώθηκε! Η 30χρονη δημοσιογράφος είναι διάσημη στην πατρίδα της για την παρουσίαση της εκπομπής «El Balonazo», και στη συνέντευξή της στο περιοδικό είχε δηλώσει ότι τα γήπεδα την... ανάβουν και ότι η ωραιότερη χώρα στον πλανήτη είναι το Μεξικό όπου όλοι τα περνάνε "bomba"! Αυτό που της αρέσει περισσότερο στο σώμα της είναι ο αφαλός και η επίπεδη κοιλιά της και αντιπαθεί τα χέρια της - επειδή είναι μεγάλα σε σχέση με το μέγεθός της. Οι 91-64-92 διαστάσεις της πάντως έχουν κάνει τους Μεξικάνους να παρακαλούν να την ξαναδούν σε κάποια από τις διάσημες τηλενουβέλες της Λατινικής Αμερικής.

Έχει βαλθεί να διατηρήσει τον τίτλο της πιο καυτής και περιζήτητης ρεπόρτερ στο Μεξικό. Όταν φωτογραφήθηκε για το ανδρικό περιοδικό Playboy στο 2010 η δημοτικότητα της παρουσιάστριας και ηθοποιού, Έλμπα Χιμένεθ (Elba Jimenez), απογειώθηκε!

Η 30χρονη δημοσιογράφος είναι διάσημη στην πατρίδα της για την παρουσίαση της εκπομπής «El Balonazo», και στη συνέντευξή της στο περιοδικό είχε δηλώσει ότι τα γήπεδα την... ανάβουν και ότι η ωραιότερη χώρα στον πλανήτη είναι το Μεξικό όπου όλοι τα περνάνε "bomba"! Αυτό που της αρέσει περισσότερο στο σώμα της είναι ο αφαλός και η επίπεδη κοιλιά της και αντιπαθεί τα χέρια της - επειδή είναι μεγάλα σε σχέση με το μέγεθός της. Οι 91-64-92 διαστάσεις της πάντως έχουν κάνει τους Μεξικάνους να παρακαλούν να την ξαναδούν σε κάποια από τις διάσημες τηλενουβέλες της Λατινικής Αμερικής.