Η πιο καυτή... φυλακόβια

22.08.2012
Ποζάρει ημίγυμνη ηδονικά μπροστά σε μία κόκκινη αμαξάρα και απλώς… προκαλεί σεισμό 209 ρίχτερ! Ο λόγος για την Πάολα Ντουράντε (Paola Durante) την καυτή 37χρονη Ουρουγουανή μοντέλα που επέστρεψε για τα καλά στις hot υπάρξεις της υφηλίου μετά από πολλές πολλές περιπέτειες με τη δικαιοσύνη και φωτογραφίζεται για το μεξικανικό περιοδικό Extremo. Η Πάολα είναι αμφιλεγόμενη και δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά! Πριν από μία δεκαετία – στα 27 της δηλαδή - ήταν διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στη χώρα της, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο ενεπλάκη σε μία υπόθεση φόνου μιας άλλη τηλεοπτικής προσωπικότητας. Τελικά απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες, όμως μέχρι να συμβεί αυτό πέρασε ένα ολόκληρο χρόνο στη φυλακή!

Ποζάρει ημίγυμνη ηδονικά μπροστά σε μία κόκκινη αμαξάρα και απλώς… προκαλεί σεισμό 209 ρίχτερ!
Ο λόγος για την Πάολα Ντουράντε (Paola Durante) την καυτή 37χρονη Ουρουγουανή μοντέλα που επέστρεψε για τα καλά στις hot υπάρξεις της υφηλίου μετά από πολλές πολλές περιπέτειες με τη δικαιοσύνη και φωτογραφίζεται για το μεξικανικό περιοδικό Extremo.
Η Πάολα είναι αμφιλεγόμενη και δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά! Πριν από μία δεκαετία – στα 27 της δηλαδή - ήταν διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στη χώρα της, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο ενεπλάκη σε μία υπόθεση φόνου μιας άλλη τηλεοπτικής προσωπικότητας. Τελικά απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες, όμως μέχρι να συμβεί αυτό πέρασε ένα ολόκληρο χρόνο στη φυλακή!