Της την έπεσε ο... Πατριάρχης

27.08.2012
Χαμό έχει προκαλέσει στη Ρουμανία η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και τηλεπερσόνα, Οάνα Ζαβοράνου (Oana Zavoranu), καθώς σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως τη... γλυκοκοίταζε ο Πατριάρχης της χώρας, Ντάνιελ (Daniel Ciobotea)! Πιο συγκεκριμένα, πριν δύο χρόνια σε μία συνάντηση που είχαν, δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από πάνω της και της είχε μονοπωλήσει τη συζήτηση... Βέβαια και η 39χρονη Οάνα δεν ήταν άμοιρη ευθυνών, καθώς η ίδια παραδέχεται πως καθόταν σταυροπόδι, φορώντας μία πολύ κοντή φούστα! Αφορμής δοθείσης λοιπόν, είπε η κοπέλα να κάνει μία προκλητική φωτογράφηση με θέμα το Ευαγγέλιο και τον Σταυρό... που - όπως καταλαβαίνετε - έγινε ανάρπαστη!

Χαμό έχει προκαλέσει στη Ρουμανία η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και τηλεπερσόνα, Οάνα Ζαβοράνου (Oana Zavoranu), καθώς σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως τη... γλυκοκοίταζε ο Πατριάρχης της χώρας, Ντάνιελ (Daniel Ciobotea)! Πιο συγκεκριμένα, πριν δύο χρόνια σε μία συνάντηση που είχαν, δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από πάνω της και της είχε μονοπωλήσει τη συζήτηση...

Βέβαια και η 39χρονη Οάνα δεν ήταν άμοιρη ευθυνών, καθώς η ίδια παραδέχεται πως καθόταν σταυροπόδι, φορώντας μία πολύ κοντή φούστα! Αφορμής δοθείσης λοιπόν, είπε η κοπέλα να κάνει μία προκλητική φωτογράφηση με θέμα το Ευαγγέλιο και τον Σταυρό... που - όπως καταλαβαίνετε - έγινε ανάρπαστη!