Απίστευτο! Η Ρεφαέλι περπατά στο νερό της... Μυκόνου

27.08.2012
Η πανέμορφη Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων και απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις διακοπές της! Μάλιστα δεν παραλείπει να ενημερώνει τους φίλους της στο twitter για το πώς περνάει. Διαβάζουμε έτσι ένα από τα πρωινά της μηνύματα: «Καλημέρα. Σήμερα περπατάω στο νερό. Εσείς τι κάνετε;» γράφει και ανεβάζει την αντίστοιχη φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την κορμάρα της μέσα σ΄ένα κατάμαυρο σέξι μπικίνι. Βέβαια, όλα αυτά αφορούν το κόνσεπτ της νέας της φωτογράφησης, η οποία πραγματοποιείται σε χαλαρούς ρυθμούς στη Μύκονο συνδυάζοντας το… τερπνόν μετά του ωφελίμου! Η 27χρονη ισραηλινή, πρώην σύντροφος του Λεονάρντο ντι Κάπριο, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί και γι΄αυτό και ανάμεσα στις υπόλοιπες –άκρως επαγγελματικές- φωτογραφίες που ανέβασε, ανέβασε και κάποιες λήψεις της Μικρής Βενετίας.

Η πανέμορφη Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων και απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις διακοπές της! Μάλιστα δεν παραλείπει να ενημερώνει τους φίλους της στο twitter για το πώς περνάει. Διαβάζουμε έτσι ένα από τα πρωινά της μηνύματα: «Καλημέρα. Σήμερα περπατάω στο νερό. Εσείς τι κάνετε;» γράφει και ανεβάζει την αντίστοιχη φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την κορμάρα της μέσα σ΄ένα κατάμαυρο σέξι μπικίνι.

Βέβαια, όλα αυτά αφορούν το κόνσεπτ της νέας της φωτογράφησης, η οποία πραγματοποιείται σε χαλαρούς ρυθμούς στη Μύκονο συνδυάζοντας το… τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Η 27χρονη ισραηλινή, πρώην σύντροφος του Λεονάρντο ντι Κάπριο, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί και γι΄αυτό και ανάμεσα στις υπόλοιπες –άκρως επαγγελματικές- φωτογραφίες που ανέβασε, ανέβασε και κάποιες λήψεις της Μικρής Βενετίας.