«Τα πετάνε» για να στηρίξουν τον πρίγκιπα Χάρι

28.08.2012
Κομάντο και στρατά στηρίζουν με δεκάδες γυμνούς χαιρετισμούς τις «αταξίες» του Πρίγκιπα Χάρι. Ο 27χρονος γαλαζοαίματος έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στη βασιλική οικογένεια, αφού σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες φιγουράρουν οι γυμνές φωτογραφίες του να παίζει strip μπιλιάρδο στη VIP σουίτα του στο Λας Βέγκας. Το "ολοτσίτσιδο" γλέντι τού βγήκε σε κακό, αφού τα κατορθώματά του κυκλοφόρησαν μέσω διαδικτύου, προκαλώντας πραγματικό σκάνδαλο. Ο πρίγκιπας Χάρι, όμως, δεν έχει μόνο επικριτές... έχει και θαυμαστές που τον επικροτούν για το ελεύθερο πνεύμα του! Συγκεκριμένα, το γκρουπ στο Facebook με τον τίτλο 'Support Prince Harry with a naked salute!" (Υποστηρίξτε τον Πρίγκιπα Χάρι με έναν γυμνό χαιρετισμό) μετράει ήδη 12.000 μέλη, τα οποία φωτογραφίζονται ημίγυμνα, χαιρετώντας στρατιωτικά τον πρίγκιπα! Ακόμα και στρατιώτες στο Αφγανιστάν φωτογραφήθηκαν γυμνοί για να δώσουν στο Χάρι - που απ' ότι φαίνεται έχασε και την κοπέλα του Κρεσίντα Μπόνας (Cressinda Bonas) λόγω του σκανδάλου - τη συμπαράστασή τους... Ο Χάρι δεν παύει να είναι ένας 27χρονος νέος που έχει το δικαίωμα στη διασκέδαση - λένε οι εικονιζόμενοι - και το γκρουπ μέρα με τη μέρα γεμίζει γυμνούς... χαιρετισμούς!

Κομάντο και στρατά στηρίζουν με δεκάδες γυμνούς χαιρετισμούς τις «αταξίες» του Πρίγκιπα Χάρι. Ο 27χρονος γαλαζοαίματος έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στη βασιλική οικογένεια, αφού σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες φιγουράρουν οι γυμνές φωτογραφίες του να παίζει strip μπιλιάρδο στη VIP σουίτα του στο Λας Βέγκας. Το "ολοτσίτσιδο" γλέντι τού βγήκε σε κακό, αφού τα κατορθώματά του κυκλοφόρησαν μέσω διαδικτύου, προκαλώντας πραγματικό σκάνδαλο.

Ο πρίγκιπας Χάρι, όμως, δεν έχει μόνο επικριτές... έχει και θαυμαστές που τον επικροτούν για το ελεύθερο πνεύμα του! Συγκεκριμένα, το γκρουπ στο Facebook με τον τίτλο 'Support Prince Harry with a naked salute!" (Υποστηρίξτε τον Πρίγκιπα Χάρι με έναν γυμνό χαιρετισμό) μετράει ήδη 12.000 μέλη, τα οποία φωτογραφίζονται ημίγυμνα, χαιρετώντας στρατιωτικά τον πρίγκιπα!

Ακόμα και στρατιώτες στο Αφγανιστάν φωτογραφήθηκαν γυμνοί για να δώσουν στο Χάρι - που απ' ότι φαίνεται έχασε και την κοπέλα του Κρεσίντα Μπόνας (Cressinda Bonas) λόγω του σκανδάλου - τη συμπαράστασή τους... Ο Χάρι δεν παύει να είναι ένας 27χρονος νέος που έχει το δικαίωμα στη διασκέδαση - λένε οι εικονιζόμενοι - και το γκρουπ μέρα με τη μέρα γεμίζει γυμνούς... χαιρετισμούς!