Τη χούφτωσε για τα ... καλά!

29.08.2012
Ένα είναι το σίγουρο! Πως η Mel B, το πρώην μέλος των θρυλικών Spice Girls, είναι σε απίστευτη φόρμα! Σίγουρα σ΄αυτό συνετέλεσε και η εκρηκτική της εμφάνιση στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου, καθώς δεν θα μπορούσε να τη δει ολόκληρη η υφήλιος «χαλαρή». Με την μόλις 11 μηνών κορούλα τηςς στην αγκαλιά της η Mel B, τουρλώνει τα σούπερ γυμνασμένα οπίσθια και τους γοφούς της στο σύζυγό της Στέφεν Μπελαφόντε (Stephen Belafonte) προκειμένου να την αλείψει με baby oil! Ο σύζυγός της δράττει την ευκαιρία και την φροντίζει αναλόγως! Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και απολαμβάνουν τις διακοπές τους!

Ένα είναι το σίγουρο! Πως η Mel B, το πρώην μέλος των θρυλικών Spice Girls, είναι σε απίστευτη φόρμα! Σίγουρα σ΄αυτό συνετέλεσε και η εκρηκτική της εμφάνιση στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου, καθώς δεν θα μπορούσε να τη δει ολόκληρη η υφήλιος «χαλαρή».
Με την μόλις 11 μηνών κορούλα τηςς στην αγκαλιά της η Mel B, τουρλώνει τα σούπερ γυμνασμένα οπίσθια και τους γοφούς της στο σύζυγό της Στέφεν Μπελαφόντε (Stephen Belafonte) προκειμένου να την αλείψει με baby oil! Ο σύζυγός της δράττει την ευκαιρία και την φροντίζει αναλόγως!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και απολαμβάνουν τις διακοπές τους!