Σε κάνει να θέλεις να τη... ζουμάρεις

06.09.2012
Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τρυπώσουν με τη δική τους κάμερα στο σπίτι του Big Brother, πόσο μάλλον στο σπίτι που φιλοξενεί την Κολομβιανή τηλεπερσόνα Ελιάνις Γκαρίδο ( Elianis Garrido)! Η 24χρονη Ελιάνις δίνει συνεχώς τροφή στα κουτσομπολίστικα περιοδικά της πατρίδας της με τα «κατορθώματά» της και τους δεσμούς της με το ανδρικό φύλο. Το περιοδικό Soho δεν θα μπορούσε παρά να της κάνει ένα καυτό αφιέρωμα με πόζες που «ανάβουν» ακόμη και αυτούς που μέχρι χθες την κοίταζαν αδιάφορα. Η σέξι Κολομβιανή πρόσφατα τελείωσε τη νομική σχολή και ομολογουμένως είναι πολύ προκομμένη. Από τα 14 κιόλας χρόνια της δούλευε σκληρά σαν χορεύτρια για να βγάζει τα «προς το ζην» και μάλιστα δίδασκε σέξι χορούς. Πιστεύει πολύ στον Θεό και τον Ιησού Χριστό και θα ήθελε πολύ να «τρέξει» έναν καλλιτεχνικό οργανισμό με δεκάδες παιδιά- ζωγράφους, καλλιτέχνες, ηθοποιούς, ποιητές και χορευτές!

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τρυπώσουν με τη δική τους κάμερα στο σπίτι του Big Brother, πόσο μάλλον στο σπίτι που φιλοξενεί την Κολομβιανή τηλεπερσόνα Ελιάνις Γκαρίδο ( Elianis Garrido)! Η 24χρονη Ελιάνις δίνει συνεχώς τροφή στα κουτσομπολίστικα περιοδικά της πατρίδας της με τα «κατορθώματά» της και τους δεσμούς της με το ανδρικό φύλο. Το περιοδικό Soho δεν θα μπορούσε παρά να της κάνει ένα καυτό αφιέρωμα με πόζες που «ανάβουν» ακόμη και αυτούς που μέχρι χθες την κοίταζαν αδιάφορα.
Η σέξι Κολομβιανή πρόσφατα τελείωσε τη νομική σχολή και ομολογουμένως είναι πολύ προκομμένη. Από τα 14 κιόλας χρόνια της δούλευε σκληρά σαν χορεύτρια για να βγάζει τα «προς το ζην» και μάλιστα δίδασκε σέξι χορούς. Πιστεύει πολύ στον Θεό και τον Ιησού Χριστό και θα ήθελε πολύ να «τρέξει» έναν καλλιτεχνικό οργανισμό με δεκάδες παιδιά- ζωγράφους, καλλιτέχνες, ηθοποιούς, ποιητές και χορευτές!