Κέλι Μπρουκ: «Μπορώ από χαζογκόμενα να γίνω μεγάλη σκύλα»

06.09.2012
Στη νέα της φωτογράφηση δείχνει ότι έχει μεγάλη εξοικείωση με το έπιπλο που ονομάζεται κρεβάτι... Η 32χρονη Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) ξάπλωσε μόνο με τα εσώρουχά της, παίρνοντας παιχνιδιάρικες πόζες για το περιοδικό FHM, και αποκάλυψε ότι πίσω από αυτή την ανάλαφρη περσόνα της υπάρχει μια πιο σκοτεινή πλευρά! Η Πιο Σέξι Γυναίκα στον Κόσμο, δηλώνει ότι έχει εκμεταλλευτεί τα κάλλη της για να γυρίσει τον πλανήτη, να γίνει γνωστή και να κάνει καριέρα, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη πλευρά της προσωπικότητάς της: «Αν θέλουν να με βλέπουν έτσι (χαζογκόμενα) δεν με νοιάζει. Έχω πληρώσει τους λογαριασμούς μου, δεν έχω πάρει κάτι από κανέναν, δεν έχω παντρευτεί κάποιον για τα λεφτά του.», λέει η καστανή σεξοβόμβα η οποία πρόσφατα απέρριψε πρόταση Γάλλου μεγιστάνα να περάσει μια βραδιά μαζί της για 1 εκατ. δολάρια. Η Κέλι έχει υπάρξει σε δεσμό με τους ηθοποιούς Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) και Μπίλι Ζέιν (Billy Zane) και αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη με τον σταρ του ράγκμπι Τομ Έβανς (Thom Evans).

Στη νέα της φωτογράφηση δείχνει ότι έχει μεγάλη εξοικείωση με το έπιπλο που ονομάζεται κρεβάτι... Η 32χρονη Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) ξάπλωσε μόνο με τα εσώρουχά της, παίρνοντας παιχνιδιάρικες πόζες για το περιοδικό FHM, και αποκάλυψε ότι πίσω από αυτή την ανάλαφρη περσόνα της υπάρχει μια πιο σκοτεινή πλευρά.

Η Πιο Σέξι Γυναίκα στον Κόσμο, δηλώνει ότι έχει εκμεταλλευτεί τα κάλλη της για να γυρίσει τον πλανήτη, να γίνει γνωστή και να κάνει καριέρα, αλλά υπογραμμίζει ότι αυτή δεν είναι η μόνη πλευρά της προσωπικότητάς της: «Αν θέλουν να με βλέπουν έτσι (χαζογκόμενα) δεν με νοιάζει. Έχω πληρώσει τους λογαριασμούς μου, δεν έχω πάρει κάτι από κανέναν, δεν έχω παντρευτεί κάποιον για τα λεφτά του.», λέει η καστανή σεξοβόμβα η οποία πρόσφατα απέρριψε πρόταση Γάλλου μεγιστάνα να περάσει μια βραδιά μαζί της με αντάλλαγμα 1 εκατ. δολάρια(!)

Η Κέλι έχει υπάρξει σε δεσμό με τους ηθοποιούς Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) και Μπίλι Ζέιν (Billy Zane) και αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη με τον σταρ του ράγκμπι Τομ Έβανς (Thom Evans).

Το νεαρό μοντέλο έχει ξαναφωτογραφηθεί για το περιοδικό FHM το 2010 στις εκπληκτικές παραλίες της Νότιας Αφρικής, από όπου και το βίντεο.

Χ.Τ.