Τρελό μωρό τα πετάει στο ... σχολικό!

13.09.2012
Δεν ξέρουμε τι αναμνήσεις έχετε όσοι από εσάς μπαίνατε σε σχολικό μικροί, σίγουρα όμως σ΄αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται μία ημίγυμνη σέξι γκομενάρα με φιλήδονο βλέμμα! Η Λατίνα Φρανσίσκα Μιγκέλ (Francisca Miguel) έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα που θέλουν στα καθίσματα των σχολικών να κάθονται βαριεστημένοι μαθητές και κάνει μία καυτή φωτογράφηση αυτό το μήνα για το Maxim της Πορτογαλίας. Η Φρανσίσκα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη χώρα της, την Πορτογαλία, και τα ανδρικά περιοδικά της δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση. Η ίδια ταξιδεύει συνέχεια ανά τον κόσμο, παρόλα αυτά γυμνάζεται καθημερινά σκληρά για να διατηρήσει το… κορμί της.

Δεν ξέρουμε τι αναμνήσεις έχετε όσοι από εσάς μπαίνατε σε σχολικό μικροί, σίγουρα όμως σ΄αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται μία ημίγυμνη σέξι γκομενάρα με φιλήδονο βλέμμα!
Η Λατίνα Φρανσίσκα Μιγκέλ (Francisca Miguel) έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα που θέλουν στα καθίσματα των σχολικών να κάθονται βαριεστημένοι μαθητές και κάνει μία καυτή φωτογράφηση αυτό το μήνα για το Maxim της Πορτογαλίας.
Η Φρανσίσκα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη χώρα της, την Πορτογαλία, και τα ανδρικά περιοδικά της δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση. Η ίδια ταξιδεύει συνέχεια ανά τον κόσμο, παρόλα αυτά γυμνάζεται καθημερινά σκληρά για να διατηρήσει το… κορμί της.